Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duel tare la Târgu Mureș între BC Mureș și CSM-U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2015

BC Mureș Târgu Mureș primește vizita lui CSM-U Oradea în cel mai tare meci al etapei a treia din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată duminică cu începere de la ora 19:45 la Sala Sporturilor Târgu Mureș.

Echipa gazdă abordează acest meci după ce în etapa trecută a pierdut în deplasare în fața lui Dinamo București. Pentru echipa condusă de Audrius Prakuraitis aceasta a fost prima înfrângere a sezonului competițional 2015/2015, fie că vorbim de Liga Națională de Baschet Masculin, fie că vorbim de Cupa României.

CSM-U Oradea vine la Târgu Mureș după ce în etapa trecută a avut partidă facilă pe teren propriu în fața lui BC Timișoara. Elevii lui Cristian Achim au câștigat și în prima etapă, un alt meci tare, în fieful Stelei CSM EximBank.

Istoricul partidelor direct este unul favorabil lui CSM-U Oradea, care are 16 victorii și 9 înfrângeri în fața lui BC Mureș. În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe teren străin.

Partida de duminică va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Ciprian Stoica, Alin Faur și Șerban Rașoga în timp ce observator al partidiei va fi Doru Vinași.

Jocul dintre BC Mureș și CSM-U Oradea va putea fi urmărită în direct și la Digi Sport, duminică 18 septembrie, începând cu ora 19:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!