Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duelul dintre Steaua și Athletic Constanța, eliminat din grila TV

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.03.2022

Duelul dintre Steaua și Athletic Constanța, eliminat din grila TV

CSA Steaua București primește vizita lui BC Athletic Constanța în etapa cu numărul 24 a Ligii Naționale. Confruntarea este programată vineri, 18 martie, de la ora 19:30.

Partida era inițial programată în grila TV a celor de la DigiSport și urma să fie preluată și de LookSport. Între timp, un comunicat oficial al Federației Române de Baschet arată că duelul nu va mai fi televizat, în urma unei informări de la partenerul RCS&RDS.

„În conformitate cu informarea oficială primită în cursul acestei zile de la partenerul RCS&RDS, producătorul meciurilor din LNBM ne informează că mecil nu mai poate fi produs și transmis deoarece carul de transmisie TV disponibil și programat pentru producția acestui meci nu poate intra în curtea locației respective (Sala Mihai Viteazul din București), fiind vorba despre un car de producție ultramodern și foarte lung.”

Confruntarea tur a consemnat unul dintre cele 10 succese stagionale ale roș-albaștrilor, după un adevărat thriller în sfertul patru și prelungiri, Scorul final a fost 111-107 în favoarea oaspeților din Sala Sporturilor Constanța.

În schimb, duelul dintre CSO Voluntari și FC Argeș, programat sâmbătă de la ora 18:00 va fi transmis pe canalul Superbet România.

*foto: Facebook/BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!