Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dusko Vujosevic: „Pentru noi nu era în prim plan rezultatul”

Dusko Vujosevic: „Pentru noi nu era în prim plan rezultatul”

După mai bine de trei săptămâni de pregătire pe plan local, U-BT Cluj-Napoca a început seria meciurilor amicale. Primul joc de pregătire a avut loc sâmbătă, 31 august, în Belgrad, iar formația ardeleană a fost învinsă de KK Dynamic cu scorul de 77-72.

După încheierea partidei, Dusko Vujosevic, antrenorul coordonator al lui U-BT Cluj-Napoca, a oferit o scurtă declarație legată de meciul inaugural al presezonului.

Am venit în Serbia să jucăm meciuri amicale, pentru că până acum nu am jucat deloc. Pentru noi nu era în prim plan rezultatul. Bineînțeles, vrem mult să câștigăm, dar meciul a fost un bun antrenament. Nu pot spune că sunt satisfăcut, dar sunt mulțumit de faptul că meciul pierdut sâmbătă are ca scop să ne pregătească pentru jocurile oficiale.", conform paginii oficiale de Facebook a clubului clujean

Pentru U-Banca Transilvania urmează luni, 2 septembrie, confruntarea cu KK Mega Bemax.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!