Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Echipa ideală a semifinalelor Cupei României

F8. Echipa ideală a semifinalelor Cupei României

Luni, 13 februarie, în Sala Sporturilor din Constanța, au avut loc cele două semifinale ale Cupei României. U-BT Cluj-Napoca a trecut de SCM U Craiova cu scorul de 88 la 64, iar CSM CSU Oradea a învins-o pe CSM Constanța cu 81 la 73.

Iată care este echipa ideală a semifinalelor:

Vytenis Cizauskas (CSM Constanța)

Fundașul lituanian a fost cel mai bun jucător al gazdelor în înfrângerea cu CSM Oradea. Cizauskas a adunat 19 puncte (7/7 din interiorul semicercului), 3 pase decisive, 2 recuperări și, cu opt faulturi primite, a avut un indice al eficienței de +18.

Kris Richard (CSM Oradea)

Timp de trei sferturi, confruntarea dintre bihoreni și constănțeni a fost echilibrată, dar apoi oaspeții au preluat inițiativa și un aport semnificativ l-a avut Richard, care a strâns 17 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și +18 la eficiență.

Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)

Căpitanul alb-negrilor a evoluat excelent în disputa cu SCM U Craiova, izbutind 18 puncte în 18 minute. Richard a adăugat și 6 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, cu 3/3 de la distanță, pentru un indice al eficienței de +25.

George Blaj-Voinescu (SCM U Craiova)

Tânărul baschetbalist al Craiovei a fost, din nou, cel mai bun U23 al zilei. Blaj-Voinescu a strâns 14 puncte și 7 recuperări în duelul cu U-BT Cluj-Napoca, având 11 unități la capitolul eficiență.

Mark Ogden Jr. (CSM Oradea)

La fel ca în sferturile de finală, pivotul Oradiei a avut o evoluție solidă, fiind numit pentru a doua oară la rând MVP-ul jocului. Ogden și-a trecut în cont 25 de puncte și 11 recuperări, având un indice al eficienței de +33.

Miercuri, 15 februarie, de la ora 19:00, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se vor duela în finala Cupei României.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!