Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kerron Johnson: „Treaba noastră nu se termină aici!”

Kerron Johnson: „Treaba noastră nu se termină aici!”

U-BT Cluj-Napoca a învins Ironi Ness Ziona cu scorul de 82 la 71 și a avansat în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, unde va întâlni formația germană medi Bayreuth.

Fundașul echipei antrenate de Mihai Silvășan, Kerron Johnson, a tras concluziile calificării și a vorbit la cald despre atmosfera din sala Horia Demian. 

Johnson a fost unul dintre cei mai activi și eficienți jucători de pe teren, americanul a terminat partida cu 11 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive pentru un indice de 18 unități la eficiență. 

În primul rând vreau să mulțumesc publicului, chiar ne-au împins de la spate, au fost grozavi, au făcut o atmosferă grozavă care ne-a dat energie când aveam cu adevărat nevoie. 

Iubesc această sală, iubesc atmosfera din ea. Pentru mine, un jucător energic, îmi oferă exact ceea ce am nevoie. 

În ceea ce ne privește, am fost constanți...am avut câteva momente slabe, însă am avut mai multe momente bune. Mulți jucători au jucat foarte bine azi, a fost un efort de echipă...sunt mândru pentru modul în care am colaborat și ne-am susținut unii pe ceilalți. 

Întrebat cât de mult înseamnă calificarea în sferturile de calificare pentru echipă, Johnson a răspuns;

Cred că e un lucru mare, nu doar pentru club...pentru întreg baschetul românesc. Vrem să ducem până la capăt ceea ce am început, îmi cunosc colegii de vestiar și știu că putem să fim competitiv la acest nivel...treaba noastră nu se termină aici!

Fundașul și-a exprimat părerea privind modul în care echipa sa a dominat lupta la recuperare. Acesta a contribuit personal la acest capitol statistic cu 4 recuperări. 

Dacă ratezi multe aruncări trebuie să recuperezi mingea și să îți oferi o nouă șansă. Noi am reușit să facem asta, fiind foarte motivati. Karlo (Zganec) , Darko (Planinic) , Tarolis, chiar și Pat (Patrick Richard) au fost prezenți și ne-au dat un imbold mereu când am avut nevoie. Aceste mici detalii câștigă marile meciurile. 

Referitor la noua achiziție, L.J Peak, și modul în care cei s-au simțit împreună pe teren, coordonatorul de joc a replicat: 

M-am simțit foarte bine. Chiar dacă nu a avut o zi bună la aruncări, ne-a ajutat foarte mult în apărare...L-a ținut pe Daequan (Cook) la doar 2 puncte, parcă a avut 28 săptămâna trecută. Nu există doar partea ofensivă...defensiv și-a făcut foarte bine treaba. 

Despre oboseala acumulată pe parcursul acestui sezon și cum va afecta aceasta pe termen lung: 

Nu avem timp de oboseală, nimănui nu îi pasă cât ești de obosit. Adversarilor de astăzi nu le-a păsat, celor de la Timișoara nu le va pasă...așa că ori ne facem treaba ori nu. Trebuie să arătăm că ne dorim cu adevărat.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!