Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Luptă în trei pentru președinția FRB: „Am realizat că e nevoie de un manager, de un om care a făcut lucruri pentru baschetul românesc”

Baschet .ro

Baschet .ro
22.01.2021

Luptă în trei pentru președinția FRB: „Am realizat că e nevoie de un manager, de un om care a făcut lucruri pentru baschetul românesc”

Se anunță o vară interesantă în baschetul românesc, după ce aparent Horia Păun nu va candida pentru al 3-lea mandat de președinte al Federației Române de Baschet. Motivele care l-au determinat pe actualul șef al baschetului românesc să facă un pas în spate nu au fost făcute publice până în acest moment.

Primul care și-a anunțat intenția de a participa în cursa pentru ocuparea postului de președinte al Federației Române de Baschet a fost Virgil Stănescu, acesta lansând o platformă dedicată ce poate fi accesată la adresa frb.virgilstanescu.ro. La scurt timp, Adrian Voinescu a confirmat site-ului baschet.ro că este unul dintre candidații la președinția FRB. Voinescu ne-a vorbit, pe scurt, despre echipa și planurile sale cu care va aborda lupta pentru fotoliul din Bulevardul Basarabia. 

Tot astăzi, o a 3-a persoană cunoscută din baschetul românesc și-a anunțat condiționat candidatura la alegerile ce vor avea loc, cel mai probabil, în luna mai a anului 2021. Alexandru Iacobescu, fostul manager al echipai CSU Asesoft Ploiești, ne-a declarat că a rămas aproape de fenomen și consideră că are o șansă pentru a câștiga alegerile.

Mă gândesc foarte serios să candidez pentru președenția FRB. Am stat aproape de fenomen, l-am urmărit și am realizat că e nevoie de un manager, de un om care a făcut lucruri pentru baschetul românesc. Nu mă compar ca jucător cu contracandidații mei, dar ca performanță am realizat ceva în acest sport. Repet, încă sunt pe gânduri, dar cred că am o șansă.

În cazul în care se va concretiza informația privind pasul în spate făcut de către Horia Păun, vara aceasta la Federația Română de Baschet va fi investit cel de al 20-lea președinte în cei 90 de ani de existență, din anul 1931 și până în prezent.

Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    cit tupeu !
    ...

    cu 3 ani în urmă (23.01.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    aoleu
    Asta mai lipsea...

    cu 3 ani în urmă (23.01.2021) Raspunde
  • Venus :

    La vremuri noi, tot noi...
    Viitor de aur, vorba lui Caragiale:
    Sa se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica!!!
    Langa cei 3 muschetari poate vine si D'Artagnan

    cu 3 ani în urmă (23.01.2021) Raspunde
  • YMCA fanb :

    Fum in ochi
    Cred ca de fapt vrea sa ne distragă atenția de la faptul ca lumea baschetului il asociaza pe "el limbrico" cu Stănescu. Ca noi suntem niște prosti si uităm tot răul făcut de Asesoft.

    cu 3 ani în urmă (23.01.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    FRB
    Astia sunt tot ce lipseste din conducerea FRB.... daca pana acuma era jalnica dupa alegri urmeaza sa devina si patetica......

    cu 3 ani în urmă (24.01.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Cine?
    Vanghelie ăsta vrea sa fie sef al FRB?

    cu 3 ani în urmă (24.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!