Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mai mulți jucători americani din LNBM au plecat acasă

Mai mulți jucători americani din LNBM au plecat acasă

Mai mulți jucători din LNBM au urmat exemplul lui Akim Mitchell de la CSM Focșani și au părăsit teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus.

Quincy Harding de la CSM Mediaș și Chris Porter-Bunton de la CSM Galați au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că și-au reziliat contractele și au plecat spre Statele Unitele ale Americii. 

Mai mult decât atât, conform site-ului unitedhoops.ro, toți cei trei americani aflați sub contract cu gruparea antrenată de Eugen Ilie, CSM Galați, au părăsit teritoriul României în vederea ameliorării situației create de pandemie, respectiv o decizie privind viitorul acestui sezon din LNBM.

Situația continuă să afecteze sportul din întreagă lume și Federația Română de Baschet este așteptată să ia o decizie sau să ofere niște informații privind acest sezon competițional. Reamintim faptul că mai multe ligi au întrerupt definitiv campionatul și și-au stabilit deja echipa campioana, de aceea nu se exclude deloc posibilitatea ca acest lucru să se întâmple și pe teritoriul țării noastre. O astfel de decizie ar fi una majora pentru baschetul românesc, o decizie care trebuie analizată din toate unghiurile posibile

*foto: facebook CSM Mediaș

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!