Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre Athletic Constanța: „Sunt o echipă surprinzătoare”

Mihai Silvășan, despre Athletic Constanța: „Sunt o echipă surprinzătoare”

U-BT Cluj-Napoca joacă la Constanța în această seară, 14 ianuarie, pe terenul lui BC Athletic, începând cu ora 18.30 într-un duel ce va fi transmis pe YouTube FRB TV. Partida face parte din ultima etapă a turului din sezonul regulat al LNBM.

Înaintea partidei, Mihai Silvășan a vorbit pentru u-bt.basketball despre formația dobrogeană:

„Este o provocare ca în orice meci. Jucăm cu o echipă interesantă, care a crescut mult în ultimul timp. Ei vor evolua pe teren propriu și sunt o echipă surprinzătoare, cu jucători noi în lot. Nu știm în ce formă sunt sau la ce nivel pot evolua. Noi am venit cu gândul să câștigăm, nu există un alt obiectiv. Trebuie să avem mentalitatea potrivită și să jucăm un baschet de calitate.”

Declarațiile antrenorului scot în evidență schimbarea în evoluția Constanței, care se afla pe ultimul loc în campionat anul trecut în momentul în care s-a întâlnit cu Clujul (n.r. 16 și 20 martie 2021).

Atunci, în debutul returului sezonului regulat, U-BT era fără eșec în LNBM, cu 12-0 bilanț, iar Athletic stătea cu 0-12. Acum, dobrogenii ocupă poziția a 11-a în campionat, cu 6-7 bilanț.

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!