Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan și Patrick Richard au participat la un antrenament din cadrul programului „One Team”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.02.2023

Mihai Silvășan și Patrick Richard au participat la un antrenament din cadrul programului „One Team”

U-BT Cluj a demarat în acest an primul său proiect de tipul „One-Team”, alături de Special Olympics România, prin care asigură antrenamente sportive pentru copii și adulți cu dizabilități intelectuale.

Programul este finanțat de Banca Transilvania, principalul sponsor al studenților. Ambasadorii acestei acțiuni au fost numiți Mihai Silvășan, antrenorul Șepcilor Roșii și Patrick Richard, căpitanul echipei. Cei doi au luat parte la unul dintre antrenamentele ce au avut loc în acest program. Iată ce au declarat aceștia despre ocazia ivită:

„E benefic în primul rând pentru societate. E un proiect care face bine baschetului, Euroligii ca organizație. Ne bucurăm că putem aduce zâmbete pe față unor oameni care chiar merită și de multe ori nu le găsesc. Suntem încântați că putem face acest lucru.”, a declarat Mihai Silvășan

„Este minunat, m-a sensibilizat puternic. Am o legătură personală, întrucât nepotul meu suferă de autism sever. L-am văzut îndeaproape încă din copilărie. Faptul că acești oameni zâmbesc m-a atins foarte mult”, a completat Patrick Richard.

Cei 20 de participanți cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani au început antrenamentele în luna noiembrie a anului trecut. Sesiunile din BTarena se vor încheia în această lună.

*foto: zcj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!