Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Am avut mare nevoie de această victorie”

Patrick Richard: „Am avut mare nevoie de această victorie”

U-BT Cluj-Napoca a răspuns în finala Ligii Naționale și s-a impus în meciul trei cu CSM Oradea, 80-70 sâmbătă (20.05) în BTarena. Scorul a devenit astfel 2-1 la general pentru bihoreni și următorul duel va avea loc tot la Cluj-Napoca.

Patrick Richard a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor la finalul partidei și a adăugat următoarele:

„Am avut mare nevoie de această victorie. Am obținut-o cu sprijinul fanilor noștri, care au demonstrat că sunt cei mai buni din țară. A fost o atmosferă grozavă și ne-am dorit mult să câștigăm. Seria este lungă, trebuie să ne odihnim și să fim gata pentru meciul de luni. După ce s-a întâmplat la Oradea, ne-am uitat în oglindă și am știut că fața noastră nu este aceea. Nu e vorba despre prestațiile individuale, ci doar despre echipă. Luăm fiecare meci pe rând și mergem mai departe. Sperăm să avem un public la fel de frumos și luni, le promitem fanilor că ne vom lupta. Vrem să ne apărăm cele două titluri câștigate și sperăm să continuăm tot așa.”

Româno-americanul a fost în double figures cu ocazia victoriei „studenților”. Richard a încheiat partida cu 11 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive.

Meciul patru va avea loc tot în BTarena luni, 22 mai. Ora de start va fi 19.00 și partida urmează să fie transmisă pe Digisport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!