Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard: „Cel mai important e că am câștigat duelul”

Patrick Richard: „Cel mai important e că am câștigat duelul”

Astăzi, 4 martie, U-BT Cluj-Napoca a obținut o victorie importantă în fața lui Medi Bayreuth, scor 83-82, formație din prima ligă germană. Chiar dacă diferența de scor este foarte mică, succesul din BTarena contribuie la moralul baschetbaliștilor coordonați de Dusko Vujosevic.

Principalul remarcat al alb-negrilor a fost Patrick Richard, jucător ce a adunat 17 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive și o intercepție în 34 de minute. Acesta a înscris trei coșuri de la mare distanță și a avut un indice al eficienței de +23, cel mai mare din meci.

Cel mai important e că am câștigat duelul. Evident, nu suntem prea fericiți de felul cum am jucat de-a lungul meciului, am avut multe sincope împotriva unei formații care te pedepsește imediat pentru că are mulți shooteri. Suntem dezamăgiți în legătură cu acest aspect dar suntem bucuroși că am învins. Va fi dificil în Germania, eu am jucat acolo mai demult, însă sunt încrezător că putem să obținem victoria”, a declarat Richard la finalul disputei cu Medi Bayreuth.

Confruntarea decisivă dintre cele două tabere va avea loc miercuri, 11 martie, pe terenul trupei pregătite de Raoul Korner.

*foto: Manases Sandor/fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!