Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, față în față cu prima convocare la naționala României

Patrick Richard, față în față cu prima convocare la naționala României

Patrick Richard a fost convocat la naționala României în vederea fazei a 2-a din precalificările FIBA Basketball World Cup 2023.

Anunțul convocării lui Richard, care și-a dobândit cetățenia română în luna februarie a anului curent, a fost făcut de U-BT Cluj-Napoca, proaspăta campioană a României. 

 

Mândri să luptăm pentru România! 🇷🇴

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, June 23, 2021

Baschebalistul în vârstă de 31 de ani a contribuit la succesul lui U-BT din LNBM cu medii statistice de 12.2 puncte, 4,4 pase decisive și 5 recuperări în sezonul regulat, respectiv 13.6 puncte, 3,4 pase decisive și 5,3 recuperări în playoff. 

Federația Română de Baschet nu a publicat încă lotul României pentru acțiunea din luna august, însă cel mai probabil Patrick Richard se va lupta pentru singurul loc disponibil pentru sportivii naturalizați cu Kris Richard, baschetbalist ce evoluează în prezent pentru SIG Strasbourg în prima ligă franceză .

În altă ordine de idei, campioană României va fi reprezentată la echipa națională și de David Vida, Nandor Kuti și Ștefan Grasu. 

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!