Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok și Patrick Richard, cei mai buni marcatori ai României, în meciul cu Albania

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.02.2022

Rolland Torok și Patrick Richard, cei mai buni marcatori ai României, în meciul cu Albania

Selecționata de seniori a României la baschet masculin a câștigat duelul de pe teren propriu cu Albania, cu scorul de 101-84. Acest duel a reprezentat revenirea suporterilor naționalei în tribune, după o pauză de doi ani.

Rolland Torok și Patrick Richard au fost cei mai buni marcatori din tabăra „Vulturilor”. Cei doi jucători au contribuit cu câte 16 puncte, la o săptămână după ce au fost adversari în Final Four-ul Cupei României.

Rollo a terminat cu 16 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, cu 6/11 din acțiune și 3/7 de la distanță. Extrema de forță a celor de la Voluntari a deschis balul cu o triplă la chiar prima posesie și a contribuit la fiecare dintre începuturile primelor trei sferturi.

Pat nu a înscris deloc în prima jumătate a încleștării, dar a fost decisiv în ultimele 20 de minute. Jucătorul lui U-BT a încheiat cu 16 puncte, 7 pase decisive și 3 recuperări, cu 5/12 din acțiune și 2/8 de la distanță.

România va juca din nou pe teren propriu în următorul meci al precalificărilor pentru EuroBasket 2025. Acesta va avea loc în data de 30 iunie, împotriva naționalei Luxemburgului.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!