Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Saga” alegerilor FRB va lua sfârșit pe 3 august

„Saga” alegerilor FRB va lua sfârșit pe 3 august

Marți, 3 august, reprezintă o zi importantă pentru baschetul românesc. După amânări consecutive care au lungit mandatul actualei conduceri cu câteva luni în plus se va desfășura în sfârșit Adunarea Generala Ordinară de Alegeri (AGOA), unde pentru președinția FRB se vor lupta patru candidați.

AGOA va începe în jurul orei 10:00, cu înregistrarea cluburilor cu drept de vot. Lista cluburilor care vor putea vota pentru un nou președinte de Federație este disponibilă aici.

Cei patru candidați pentru această funcție sunt, în ordine alfabetică:

Ștefan Săndulache – fost antrenor juvenil, cu experiență în administrație, al cărui program pentru baschetul românesc îl puteți citi aici

Virgil Stănescu – fost internațional român, fost președinte al Steaua CSM Eximbank și actual președinte al Sports Hub. Programul său poate fi consultat aici, iar un interviu acordat în exclusivitate de Stănescu site-ului nostru poate fi citit aici.

Carmen Tocală – fost președinte FRB în perioada 2004-2012, actual vicepreședinte al FIBA. Tocală este susținută de foștii internaționali români Svetlana Drăgușin și Cătălin Burlacu, care doreau și eu să candideze la un moment pentru președinția FRB

Adrian Voinescu – actual președinte interimar al FRB, care în timpul mandatului lui Horia Păun a ocupat funcția de Șef al departamentului Evenimente – Internațional și s-a ocupat de bunăstarea arbitrajului românesc. El a confirmat într-un interviu exclusiv pentru baschet.ro dorința de a candida pentru președinția FRB încă din luna ianuarie.

Așadar patru oameni din mica lume a baschetului românesc care se cunosc între ei, care recent, la turneul de streetball de la Constanța, au stat chiar împreună, în ciuda faptului că și-au trimis săgeți cu manta de-a lungul unei „campanii” care a durat mai mult decât ar fi trebuit. De mâine vom avea un președinte cu puteri depline la FRB. Rămâne să vedem și când vom avea un baschet sănătos.

*foto: frb.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    🤣🤣🤣
    Maximă asta cu Adrian Voinescu care "s-a ocupat de bunăstarea arbitrajului românesc"... Am râs....

    cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • uplifter:

      Re:
      Da, mi-a sărit și mie în ochi fraza respectiva. Eu am luat-o ca pe o ironie, ma gândesc ca asa s-a dorit a fi interpretata.

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      Evident că à fost o ironie... Eduard rulează fin...

      cu 2 ani în urmă (03.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!