Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Săptămână cu super meciuri în Euroligă și NBA

Baschet .ro

Baschet .ro
19.11.2019

Săptămână cu super meciuri în Euroligă și NBA

Ultima decadă a lunii noiembrie este plină cu baschet de cea mai bună calitate. În Euroligă sunt programate două etape pe parcursul a patru zile, de marți până vineri, iar în Liga Nord-Americană de Baschet, care se vede LIVE și la Superbet, se joacă în continuare într-un ritm cu care ne-am obișnuit, adică zilnic. Atât în Europa, cât și în Statele Unite sunt programate în aceste zile câteva meciuri care nu trebuie ratate. Dar să le luăm pe rând!

ECHILIBRU TOTAL ÎN EUROLIGĂ: PRIMELE ȘASE ECHIPE SUNT LA EGALITATE

Cu două etape în această săptămână și meciuri la interval de 2-3 zile pentru cele 18 echipe, în Euroligă se termină prima treime a sezonului regulat. Formatul întrecerii s-a mărit de la 16 la 18 echipe, astfel că și calendarul s-a îmbogățit cu patru runde. Așadar, pe parcurs vor fi mai multe etape „duble”, aceasta fiind deja a doua săptămână cu câte două jocuri pentru fiecare combatantă în parte.

„Povestea” săptămânii în cea mai tare competiție de pe Bătrânul Continent începe marți, la ora 19:30, la Kaunas, cu partida Zalgiris – Panathinaikos, și se încheie vineri, la ora 22:00, cu două jocuri de excepție, Barcelona – Maccabi Tel Aviv și Real Madrid – CSKA Moscova.

Dacă în sezonul trecut am avut trei echipe care s-au detașat după primele meciuri, este vorba despre Fenerbahce, CSKA Moscova și Real Madrid, toate calificate până la urmă și în Final Four, în acest an competițional avem o bătălie fantastică. Primele șase echipe, Maccabi Tel Aviv, CSKA Moscova, Barcelona, Khimki, Anadolu Efes și Milano, au aceeași linie de clasament, cu șase victorii și două înfrângeri. Acest grup este „flancat” imediat de Real Madrid, cu 5-3. Indifernet de forma sportivă, pe „Los Blancos” nu poți să-i omiți din calcule. Așadar, după patru zile de baschet, în Euroligă putem asista la câteva permutări spectaculoase în clasament. Mai ales că avem și câteva jocuri directe între aceste echipe de top.

PARIAZĂ CHIAR ACUM PE CELE MAI TARI MECIURI DIN BASCHET ALE ZILEI!

PATRU SERI CU MECIURI SPANIA VS RUSIA

În fiecare seară avem, practic, cel puțin un meci de maxim interes. Milano - Maccabi este capul de afiș al zilei de marți. Campioana Israelului este cea mai în formă echipă a momentului, având șase victorii consecutive și o medie de peste 100 de puncte în ultimele trei evoluții. Formația din Tel Aviv arată pentru prima dată în ultimii ani că poate să redevină o pretendentă măcar la calificarea în Final Four. Interesant, ultimul trofeu l-a cucerit în 2014, în „Mediolanum Forum”, spuperba arenă a echipei milaneze. Maccabi nu va avea însă viață ușoară cu „Chacho” Rodriguez, Luis Scola & Co. În aceeași zi nu trebuie să ratați nici partida Real Madrid – Khimki, un duel în care se înscriu de regulă foarte multe puncte. Tradiția ultimelor confruntări „spune” că de la 170 de puncte în sus. În plus, îl vedem din nou la lucru pe Alexey Shed, cel mai bun marcator din Euroligă, cu o medie de peste 21 de puncte / joc.

Miercuri avem și a doua confruntare spaniolă-rusă, Baskonia – CSKA Moscova. Bascii trebuie să reacționeze după ce au pierdut săptămâna trecută cu 113-83 pe teren propriu cu Maccabi. Dar oare câte șanse de izbândă au? În vizită vine MVP-ul etapei a 8-a, Mike James, autor a 31 de puncte săptămâna trecută în jocul cu Fenerbahce, cu șase coșuri de la distanță. În aceeași zi suntem cu ochii și pe partida Barcelona – Fenerbahce, un alt potențial meci de F4. Numai că formația lui Obradovic a ratat startul (2-6), astfel că trebuie să-și ridice nivelul pentru a conta din nou la vârf. Confruntarea Mirotic vs De Colo se anunță de cinci stele.

Joi, revenim printre altele la Milano, acolo unde Armani o așteaptă pe Anadolu Efes. Turcii vin cu un cuplu de excepție, Larkin – Micic, jucători capabili să „combine” și 50 de puncte într-un meci. Au dovedit-o deja pe parcursul acestui sezon. În aceeași zi avem și a treia seară Spania vs Rusia, adică Valencia – Khimki.

În fine, ziua a patra de baschet la rând în Euroligă se termină cu „artificii”, cu Barcelona – Maccabi și două partide Spania vs Rusia, Baskonia – Zenit și Real Madrid – CSKA Moscova. Pentru formația din Tel Aviv va fi o probă a adevărului în Catalunia, în timp ce confruntarea Pablo Laso vs Dimitri Itoudis face toți banii, pentru că Real și CSKA au câștigat patru din ultimele cinci trofee.

DESCHIDE UN CONT PE NOUL SITE SUPERBET SI BENEFICIEZI DE STREAMING LIVE LA MECIURI DE BASCHET

PÂNĂ UNDE POATE AJUNGE „BĂRBOSUL” HARDEN?

În Liga Nord-Americană de Baschet, meciul săptămânii va avea loc în „Staples Center” din Los Angeles, mai exact sâmbătă dimineața de la ora 5:30 în România, când se vor afla față în față Clippers și Houston Rockets. Două dintre favoritele la câștigarea titlului în Vest în acest sezon. Față în față ar trebui să se afle Paul George și Kawhi Leonard vs James Harden și Russell Westbrook, bineînțeles dacă nu apar vești noi din punct de vedere al sănătății. La partida directă de săptămâna trecută, desfășurată în Houston (102-93 pentru gazde), Paul George nu a evoluat. În schimb, Harden și-a făcut de „cap”, terminând cu 47 de puncte!

Paul George a revenit la sfârșitul săptămânii la Clippers, într-o partidă cu Atlanta încheiată cu 150-101! Impactul jucătorului a fost la superlativ, 37 de puncte realizate în numai 20 de minute de joc. De partea cealaltă, James Harden vine după o săptămână în care media lui a fost de peste 45 de puncte cu Clippers, Indiana și Minnesota. „Bărbosul” a stabilit ca performanță de vârf în acest sezon 59 de puncte cu Washington. Până unde poate ajunge? Nu ne rămâne decât să urmărim și meciurile echipei Houston cu Denver (miercuri) și cu Dallas (duminică). Atunci, Harden îl va avea în față pe Doncic.

CELE MAI BUNE PARIURI DIN BASCHET LE GĂSEȘTI PRIN APLICAȚIA SUPERBET, DESCĂRCATĂ DE PESTE 800.000 DE ROMÂNI

LA Clippers – Boston (miercuri), dar și evoluțiile lui LeBron James, în jocurile echipei LA Lakers cu Oklahoma (marți și vineri) și Memphis (sâmbătă) sunt alte întâlniri care merită urmărite. Ca de altfel, tot ce înseamnă baschet în această săptămână, pentru că atât în Euroligă, cât și în Liga Nord-Americană de Baschet se întâmplă lucruri spectaculoase, totul este într-o continuă mișcare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!