Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sezonul regulat din FIBA Europe Cup va începe în luna ianuarie

Sezonul regulat din FIBA Europe Cup va începe în luna ianuarie

După cum site-ul nostru a anunțat în cursul acestei luni, sezonul regulat din FIBA Europe Cup va începe pe data de 6 ianuarie. Informaţia privind reluarea competiţiilor continentale din 2021 a fost oferită în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe surse, de site-ul nostru.

După ce forul internațional a decis scoaterea preliminariilor și astfel, fiecare formație care s-a înscris în competiție a intrat direct în grupele FIBA Europe CupRomânia este reprezentată în competiția europeană de CSM Oradea și CSU Sibiu.

Ambele formații fac parte din Grupa D, alături de Bakken Bears și Besiktas.

Deși inițial meciurile din faza grupelor ar fi trebuit să se desfășoare pe sistemul tur-retur și primele clasate din fiecare grupă să avanseze în faza următoare a competiției, FIBA ia în calcul ca faza grupelor să se desfășoare sub formă de turnee, desfășurate într-o singură locație, la fel ca în cazul preliminariilor Basketball Champions League. Urmează ca propuneri concrete privind modul de desfășurare al competiției să fie prezentate și analizate în cadrul ședintei FIBA din luna octombrie.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    decizia pe care o astepta toata lumea; sunt convins ca se vor organiza turnee, e cel mai sigur astfel.

    cu 3 ani în urmă (02.09.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!