Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Suma primită lunar de fiecare echipă din LNBM în urma parteneriatului FRB cu sponsorul campionatului

Suma primită lunar de fiecare echipă din LNBM în urma parteneriatului FRB cu sponsorul campionatului

În urma contractului încheiat de FRB cu sponsorul Ligii Naționale, fiecare echipă din campionat va primi suma de 1.000 euro pe lună, cu anumite condiții. Decizia a fost luată după ședința Consiliului Director al Federației din data de 11 decembrie.

De asemenea, drepturile TV din sezonul 2019-2020 se vor împărți în mod egal către toate cluburile din LNBM, în semn de solidaritate. În cele ce urmează, vă prezentăm comunicatul apărut pe site-ul Federației cu toate hotărârile adoptate la ședința amintită anterior:

Consiliul Director al Federației Române de Baschet din data de 14.12.2020 a hotărât, în baza votului exprimat online de 13 membri ai CD, următoarele:

1. Urmare a ședinței online cu reprezentanții cluburilor din LNBM, din 11 decembrie 2020, Consiliul Director al FRB aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru) următoarele:

1.1. În baza contractului lunar încheiat de FRB cu Superbet, pentru jocurile desfășurate în LNBM, turnee sau etape, suma acordată se va împărți între toate echipele participante și FRB; fiecare echipă din LNBM va primi 1.000 euro/lună, dacă se vor desfășura jocurile programate, restul revenind FRB pentru susținerea logistică a contractului și LNBM;   

1.2. Programul Synergy a fost distribuit cluburilor iar costurile vor fi suportate de FRB;

1.3. Drepturile TV, aferente sezonului 2019-2020, se vor împărți, în semn de solidaritate, în mod egal către toate cluburile din LNBM;

2. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 pentru) următoarele precizări referitoare la taxa de participare, pentru a fi introduse în Regulamentele Specifice LNB, M si F:

- În situația diminuării numărului de jocuri sau a zilelor de competiție, clubul organizator va achita costurile organizării, inclusiv testele COVID pentru arbitrii/comisarii care nu mai participa la competiție, apoi suma rămasă o va returna echipelor participante;

- În situația prelungirii, din diferite motive, a perioadei de cazare și masă pentru oficialii nominalizați la turnee, a apariției unor costuri neprevăzute sau a unor erori materiale în calculul taxei de participare inițiale, cluburile participante vor suporta în mod egal costurile suplimentare, la propunerea clubului organizator și cu aprobarea FRB;

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    FRB
    restul revenind FRB pentru susținerea logistică a contractului și LNBM

    cat e restul?
    ce presupune sustinerea logistica a contractului?
    ce presupun sustinerea FRB in conditiile in care cluburile isi platesc tot?

    1000 euroi pe luna...oau...

    cu 3 ani în urmă (16.12.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      pai
      din ce imi aduc aminte, cam cu suma asta platea sighetul 2 americani acum cativa ani... deci in anumite cazuri, astia 1000 de euro pot reprezenta ceva... :)
      Apropo, cat crezi ca castiga un baiat de 18 ani acre a semnat primul lui contract in LNBM?

      cu 3 ani în urmă (16.12.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @gyke
      Chiar nu stiu raspunsul la intrebarea ta. Cateva sute de euro sau nici atat?

      In orice caz, suma mi se pare un scuipat in ochii cluburilor. Daca vb de copii si juniori poate era o suma decenta dar pt lnbm?

      Apoi, cum zice undercat, sa te asociezi ca federatie cu o firma de pariuri sportive, nu pare foarte clean..

      cu 3 ani în urmă (17.12.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    1000 de euro?
    O glumă bună!!! La ce bani fac casele de pariuri. Dar comisionul gras merge în alta parte pe alte cai.

    cu 3 ani în urmă (16.12.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Federatia public privata
    Daca inteleg corect, federatia incaseza bani de la pariori ca sa fie echidistanta nepartinitoare obiectiva justa cu morala si sa actinoneze in interesul sportului ?

    cu 3 ani în urmă (16.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!