Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Patrick Richard nu va putea fi folosit ca jucător român la F8-ul Cupei României

Surse. Patrick Richard nu va putea fi folosit ca jucător român la F8-ul Cupei României

Surse apropiate site-ului baschet.ro susțin faptul că Patrick Richard nu va putea fi folosit ca jucător român la Final 8-ul Cupei României. 

Astfel, deși a obținut în mod oficial cetățenia română, căpitanul lui U-BT Cluj-Napoca nu deține toate actele necesare (carte de identitate și pașaport emis de statul român) pentru a fi folosit în calitate de jucător autohton în condițiile în care regulamentul oficial al Federației Române de Baschet menționează: 

Orice jucător care deține două sau mai multe cetățenii, prin naștere sau prin naturalizare, este considerat autohton dacă deține documente de identitate (carte de identitate și pașaport) emise de către statul român. 

U-BT Cluj-Napoca va debuta în Final 8-ul Cupei României,  competiție în care este obligatorie utilizarea a doi jucători români pe tot parcursul jocului, astăzi, 6 martie, de la ora 18:25 în compania rivalilor de la BC CSU Sibiu. În acest moment, din lotul U BT mai fac parte alți șase sportivi străini: Karel Guzman, Donatas Tarolis, Andrija Stipanovic, Karlo Zganec, Justin Edwards și Marquis Wright.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!