Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turneul 10 demarează la Voluntari

Turneul 10 demarează la Voluntari

În perioada 1-2 aprilie, Sala Gabriela Szabo din Voluntari găzduiește un nou turneu de LNBM. De această dată, pe lângă echipa gazdă,  Athletic Constanța, SCM U Craiova și CS Dinamo București vor face deplasarea în bula din județul Ilfov. 

Programul turneului: 

Joi, 1 aprilie

Athletic Constanța - SCM U Craiova (ora 17:00, Digi Sport 4, Look Sport, FRB TV)

CSO Voluntari - Dinamo București (ora 20:00, Digi Sport 4, Look Sport, FRB TV)

Vineri, 2 aprilie

Dinamo București - Athletic Constanța (ora 15:15, Digi Sport 4, Look Sport 2, FRB TV)

SCM U Craiova - CSO Voluntari (ora 18:45, Digi Sport 4, Look Sport 2, FRB TV)

Cu 13-5 la general, gazdele de la CSO Voluntari se situează pe locul 3 în clasamentul la zi al LNBM. Ilfovenii au încheiat turneul 9 fără înfrângere. Câștigătoarea Cupei României a câștigat la pas meciurile cu CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc, meciuri cu ocazia cărora Marcu Badiu a revenit în rotația echipei antrenate de Sașa Ocokoljic. Devoe Joseph traversează o perioadă bună din punct de vedere ofensiv și este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 17,7 puncte pe meci.

SCM U Craiova ocupă locul 5 în clasamentul la zi (10-5 la general). Oltenii au terminat ultimul turneu, turneu pe care l-au și găzduit, cu o victorie și o înfrângere. Trupa lui Todorov a câștigat partida cu BCM U Pitești, dar a cedat la limită în fața lui BC CSU Sibiu. În partida împotriva sibienilor, Dragoș Diculescu, principalul jucător autohton al echipei din Bănie, a suferit o accidentare gravă, care îl va ține departe de teren o perioadă mai îndelugată, astfel, Todorov va fi nevoit să se adapteze și să apeleze mai mult la serviciile altor jucători români în următoarea perioadă. 

BC Athletic Constanța a obținut primele două victorii în actuala stagiune a LNBM. Trupa de la malul mării a dispus de gazdele de la CSM Focșani și de CSM Miercurea Ciuc, a ajuns la 2 victorii și 16 înfrângeri și împarte acum penultimul loc cu CSM Miercurea Ciuc, care are același bilanț.

Cu 6-7 la general, CS Dinamo București ocupă ultimul loc în clasamentul la zi. Echipa din Capitală nu a mai jucat niciun meci oficial de pe 7 februarie, când a pierdut partida cu CSM Târgu Jiu. Între timp, Hristu Șapera l-a înlocuit pe cipriotul Antonis Constantinides în funcția de antrenor principal al echipei. În aceste condiții, este posibil ca rotația și stilul de joc al echipei să fie diferit față de cel din turul campionatului. 

*foto: facebook Craiova Baschet Fans 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!