Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie așteptată pentru CSO Voluntari pe terenul lui Athletic Constanța

Victorie așteptată pentru CSO Voluntari pe terenul lui Athletic Constanța

CSO Voluntari a avut o misiune ușoară pe terenul lui Athletic Constanța, într-un meci restant din turneul 1 al LNBM și care s-a desfășurat astăzi, 30 ianuarie. Gruparea din Ilfov a condus de la un capăt la celălalt partida, pe care a câștigat-o la final cu scorul de 90-64.

Echilibrul pe tabelă în primul sfert s-a menținut doar 5 minute, după care CSO Voluntari s-a desprins. Oaspeții aua vut un avantaj de 8 lungimi dar Brown avea să stabilească scorul după 10 minute de joc, 21-15 pentru ilfoveni. Actul secund a avut o desfășurarea asemănătoare iar în a doua sa parte, Voluntari s-a dus la peste 10 puncte avantaj pe tabelă. Diferența avea să se păstreze până la pauză când oaspeții conduceau cu scorul de 46-32. CSO Voluntari avea trei jucători în double-digits încă de la pauză, pe Joseph, Hickey și Moldoveanu.

CSO Voluntari a început repriza secundă cu un run de 9-2. Diferența de pe tabelă a crescut la 21 de puncte, scor 55-34 și soarta meciului era deja destul de clară. Jocul a decurs spre aceeași direcție până la finul sfertului când se înregistra scorul de 68-44. Constanța a început ultimul act cu un run de 6-0. Nu a durat mult până ilfovenii au revenit și aveau să câștige și acest sfert, pentru scorul final de 90-64.

Vlad Moldoveanu a reușit 21 de puncte, 8 recuperări, 4 intercepții și 2 pase decisive. Devoe Joseph a terminat tot cu 21 de puncte, plus 5 recuperări și 3 pase decisive. Anthony Hikcey a fost cel mai efciient jucător al ilfovenilor cu 19 puncte, 11 pase decisive și 6 recuperări.

Siler Schneider a fost principalul remarcat de la Constanța cu 16 puncte. Orbeanu și Brown au totalizat fiecare câte 10 puncte.

foto: Athletic Constanța

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!