Stiri Cupa României Masculin

Antonis Constantinides: „Din păcate, în acest turneu am distrus imaginea pozitivă pe care am creat-o”

Antonis Constantinides: „Din păcate, în acest turneu am distrus imaginea pozitivă pe care am creat-o”

CS Dinamo București a terminat turneul 6 al LNBM cu două înfrângeri, una în compania gazdelor de la CSM Oradea și una în compania lui SCM Timișoara. 

Antonis Constantinides, antrenorul principal al formației din Capitală, și-a exprimat dezamăgirea față rezultate obținute și de modul în care echipa sa a jucat în cadrul turneului desfășurat la Oradea. 

Vreau să felicit echipa din Timișoara. Consider că au câștigat meritat, au intrat mai bine în meci și au fost mai energici ca noi.

Nu am reușit să obținem nicio victorie la acest turneu. Dacă nu jucăm un baschet de calitate în ambele faze ale jocului nu putem să emitem pretenți. Din păcate, în acest turneu am distrus imaginea pozitivă pe care am creat-o în ultima perioadă. Sunt foarte dezămăgit de modul în care ne-am prezentat. Nu contează problemele pe care le-am avut, pentru că am mai avut probleme și cu alte ocazii și am reușit să jucăm un baschet de calitate. 

Avem o pauză de două săptămâni...avem niște lucruri de ajustat în această periaodă. 

CS Dinamo București are 6-5 la general și ocupă locul 8 în clasamentul la zi al LNBM. 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!