Stiri Cupa României Masculin

Care este echipa etapei a 6-a a Ligii Naționale

Care este echipa etapei a 6-a a Ligii Naționale

Luni, 1 noiembrie, duelul dintre CSA Steaua București și FC Argeș Basketball a pus capăt unei noi etape din Liga Națională de Baschet Masculin. Până la începerea următoarei runde, vă prezentăm echipa ideală a etapei a 6-a.

1. Henri Wade Chatman (CSM Focșani)

CSM Focșani a obținut la Constanța cea de-a doua victorie din actuala ediție de campionat. Elevii lui Mihai Petruț au învins-o pe BC Athletic cu scorul de 78 la 69, după o prestație foarte bună a lui Chatman.

Baschetbalistul american a terminat cu 27 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și 2 intercepții. Chatman a reușit cinci coșuri de la semi-distanță și cinci coșuri de la mare distanță, având un procentaj al aruncărilor de 59%. Prin urmare, jucătorul în vârstă de 28 de ani a acumulat 24 de unități la eficiență.

2. Mladen Jeremic (FC Argeș Basketball)

Gruparea din Pitești continuă să impresioneze în acest început de sezon, după ce și-a trecut în cont cea de-al 6-lea succes stagional. FC Argeș Basketball a trecut fără mari probleme de CSA Steaua București: 93-65.

Jeremic a aruncat impecabil din afara semicercului, reușind să înscrie de cinci ori din șase încercări. De asemenea, liderul alb-violeților a avut 5/8 și din interiorul semicercului. În total, Jeremic a adunat 25 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă, un capac și un indice al eficienței de +25.

3. David Vida (CSO Voluntari)

Baschetbalistul autohton din acest top este Vida, care și-a trecut în cont 12 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive în victoria obținută de CSO Voluntari împotriva lui CSM Galați. Ilfovenii s-au impus cu 73 la 61, iar jucătorul sătmărean a avut 11 unități la eficiență.

4. Nikola Gajic (SCM Timișoara)

Trupa lui Dragan Petricevic a câștigat al 4-lea meci consecutiv și n-a avut nicio emoție în confruntarea cu CSM Ploiești. Acest lucru se observă și din diferența mare de pe tabelă: 95-72.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Nikola Gajic, declarat de Baschet.ro drept MVP-ul etapei. Baschetbalistul bosniac a impresionat cu 29 de puncte, 14 recuperări, o pasă decisivă și +36 la eficiență.

5. Keith Clanton (CS Dinamo București)

Spre deosebire de Timișoara, Dinamo a avut parte de un joc dificil pe teren propriu. Elevii lui Hristu Șapera au primit vizita lui BC CSU Sibiu și au obținut victoria de-abia în ultimul sfert, la cinci puncte: 85-80.

Keith Clanton a reușit un double-double (16 puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, un capac) și a fost foarte eficient din spațiul de trei secunde: 8/11 – 73%. Drept urmare, pivotul american a terminat cu 26 de unități la eficiență.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!