Stiri Cupa României Masculin

Colceag, după victoria cu Oradea: „Cred că nu vom pierde niciun meci”

Colceag, după victoria cu Oradea: „Cred că nu vom pierde niciun meci”

În reeditarea finalei din stagiunea precedentă, U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună la scor în fața rivalei CSM CSU Oradea. Clujenii au dominat jocul, prestând o apărare foarte bună, și au câștigat cu 82 la 55.

Jucătorul cu cele mai multe minute din tabăra lui Mihai Silvășan a fost Luca Colceag. Acesta a evoluat peste 29 de minute și a adunat 9 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de +11

A fost foarte bine, mă bucur că a venit foarte multă lume la meci. Sper că am făcut un show pentru fani. Per total, m-am simțit super bine. Îmi pare rău că am ratat unele aruncări, puteam să am mai multe puncte. Dar, în general, a fost totul bine. Ne-am apărat foarte bine. Am avut intensitate în apărare, am recuperat bine și apoi am mers pe contraatac, iar ei nu au reușit să ne oprească”, a declarat tânărul lui U pentru Baschet.ro.

Pentru Luca, duelul de duminică a fost prima experiență a unui derby Cluj-Oradea, iar acesta a simțit pe propria lui piele rivalitatea dintre cele două formații. În ultimul minut al jocului, baschetbalistul născut în Capitală a avut un mic conflict cu Bobe Nicolescu, după ce căpitanul Leilor-Roșii i-a pus o piedică și l-a îmbrâncit. „S-a simțit tensiunea pe teren, cel puțin la final, cu Bobe. Nu am avut nimic cu el. Mi-a pus piedică, arbitrul nu a văzut nimic și apoi m-am enervat”, ne- a spus Luca.

U-Banca Transilvania are parte de un început de stagiune excelent. Campioana României a câștigat toate meciurile oficiale disputate până acum, iar Colceag crede că seria victoriilor va continua:

Cred că vor fi victorii tot sezonul. Cred că nu vom pierde niciun meci. Asta îmi propun și mă bucur foarte mult să joc alături de jucători precum Pat sau Stewart. Am multe de învățat de la ei și sunt încântat pentru acest sezon.

La finalul săptămânii, gruparea ardeleană se deplasează pe terenul lui CSO Voluntari, una dintre contracandidatele clujenilor la titlu. Iată ce a declarat Luca înaintea confruntării cu fosta sa echipă:

De-abia aștept să joc împotriva lor și să le arăt ce au pierdut. Aștept cu nerăbdare.

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari are loc vineri, 15 octombrie, la ora 17:00.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    S-a cam umflat orezul in baiatul asta
    Toata stima pentru el ca jucator, e bun, e talentat, dar ca atitudine deja a plecat pe un drum cam larg. A avut si el 2 meciuri bune si deja vorbeste din "loja campionilor".

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Colceag
    E un tanar care musteste de talent... talie, ball handling, mana bunicica.
    Ultima parte a declaratiei lui insa e foarte interesanta ("De-abia aștept să joc împotriva lor și să le arăt ce au pierdut. Aștept cu nerăbdare."). E excelent ca gandeste asa, dar faptul ca o spune cu voce tare nu cred ca-i face foarte bine, pun pe seama varstei "scaparea" asta. Sunt foarte curios de cum vor decurge ostilitatile etapa viitoare.
    Intr-o alta nota, cum vad eu lucrurile vis-a-vis de jocul lui. Contextul, cred eu, e urmatorul: Colceag e intr-un line-up cu 4 super-jucatori, care atrag 95% din atentia apararii adverse; cumva, e normal ca el sa aiba oportunitati bune si mai facile, deoarece antrenorul si coechipierii stiu foarte bine sa speculeze asta si sa-l puna in valoare.
    Sper sa munceasca bine in continuare, iar cu multa modestie, are toate sansele sa ajunga departe.

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      corect. subscriu.
      ...si venea dupa sicanele marelui maestru Bobe. A ventilat un pic copilul.

      cu 2 ani în urmă (11.10.2021)
    • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

      To be continued
      Sa vedem cum va decurge meciul cu Voluntari. Interesante declarariile-promisiune "vor vedea ce au pierdut" si "cred nu vom pierde niciun meci". Ii place sa puna presiune pe el insusi, si pentru unii e o reteta buna. Nu e modest, e chiar arogant, si o spun neutru. Daca functioneaza, inseamna ca mentalitatea si increderea asta l-au adus acolo. Daca nu functioneaza, o sa isi ia putin hate, dar lumea o sa uite repede. Nu mi se pare gresita declaratia, doar riscanta. Sa vedem daca se va flexa impotriva lui Moldoveanu, care are fix aceeasi atitudine, doar ca o cariera in plus de experienta.

      cu 2 ani în urmă (11.10.2021)
    Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Are incredere in fortele proprii
    Este un baiat muncitor . daca isi vede de treaba poate ajunge la echipe mari din Europa si sa prinda 30 de minute pe meci

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Să vedem ce-a spus
    ”Cred că vor fi victorii tot sezonul. Cred că nu vom pierde niciun meci. Asta îmi propun [...]”

    Asta îmi propun. Așadar, el crede asta fiindcă asta-și propune. Și are încredere că dacă își propune se va întâmpla. Probabil a văzut că dacă muncește progresează și ăși crește nivelul, de unde și declarația asta care denotă că e încă totuși naiv (în sensul de imatur, nu în sensul de lipsit de inteligență). Dar, e clar foarte ambițios.

    Eu prefer să aibă atitudinea și încrederea asta în el, chiar cu o doză de aroganță. Decât timid-timorat, decât capul plecat sabia nu-l taie, mai bine așa... un timid-timorat nu-i făcea față lui bobe (cu b - de la băbăiatule), ce să mai zicem de Moldoveanu.

    ”De-abia aștept să joc împotriva lor și să le arăt ce au pierdut. Aștept cu nerăbdare.”

    E cât se poate de clar că acolo-s niște chestii personale. Și probabil nu chestii mărunte, că nu aduni atâta ”nerăbdare” din nimic. Drept, așa cum s-a mai scris aici, chestia asta putea să n-o declare și s-o țină mai discretă. O să vedem cum evoluează și din perspectiva relației cu presa în timp.

    Dar, dacă tot a zis-o... ce să spun... aștept și eu cu nerăbdare :-)

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!