Stiri Cupa României Masculin

CSA Steaua București primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca în Cupa României

CSA Steaua București primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca în Cupa României

CSA Steaua București are parte de un adversar dificil în prima fază a Cupei României. Echipa lui Eugen Ilie o înfruntă pe campioana României, U-BT Cluj-Napoca. Cele două formații se cunosc foarte bine după ce sezonul trecut au format o pereche, fiind repartizate mereu în aceeași bulă.

Totuși, atât bucureștenii, cât și clujenii au făcut mai multe modificări în lot. Steaua a schimbat toți străinii, aducându-i în schimb pe KJ Jackson, Zarko Djuric, Andrey Ivanov, Terrell Carter și Karlo Vragovic. De asemenea, Amedeo Casale și Tudor Gîrbea vor evolua în roș-albastru în sezonul 2021-2022.

De partea cealaltă, U-BT i-a păstrat pe Patrick Richard, Andrija Stipanovic, Karel Guzman, Nandor Kuti, Ștefan Grasu, David Lăpuște și Modibo Diaby și i-a transferat pe Giordan Watson, Brandon Brown, Toni Katic, Elijah Stewart, Stefan Bircevic, Luca Colceag și Dustin Hogue.

Alb-negrii au avut deja patru meciuri oficiale și le-a câștigat pe toate. Trei dintre succese au fost obținute în Basketball Champions League (vs. Salon Vilpas, Peristeri și Fribourg) și unul în SuperCupa României (vs. CSO Voluntari). De asemenea, U-Banca Transilvania a disputat șase partide de verificare, câștigând patru dintre acestea.

Și Steaua București a avut șase amicaluri, însă unul dintre ele a fost abandonat din cauza unui incident. Așadar, elevii lui Eugen Ilie au adunat o victorie (86-85 vs. CSM Târgu Jiu), un egal (72-72 vs. FC Argeș Basketball) și trei înfrângeri (67-88 vs. CSO Voluntari, 73-91 vs. CSM Ploiești, 68-74 vs. Rapid București).

Prima manșă a dublei dintre Steaua și Cluj are loc vineri, 24 septembrie, de la ora 18, în direct la Digisport și Look Sport Plus. Returul se joacă marți, 28 septembrie, de la ora 18:15, iar joi, 30 septembrie, cele două echipe se întâlnesc în prima etapă a Ligii Naționale.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!