Stiri Cupa României Masculin

CSM VKSC Miercurea Ciuc, victorie importantă contra lui CSM Târgu Jiu

CSM VKSC Miercurea Ciuc, victorie importantă contra lui CSM Târgu Jiu

CSM Miercurea Ciuc a obținut o victorie în singurul meci jucat joi în Grupa de la Focșani din cadrul Turneului 6 al LNBM, scor 69-62 în fața celor de la CSM Târgu Jiu.

După un prim sfert echilibrat, încheiat cu scorul de 16-14, harghitenii s-au instalat la conducerea partidei, grație unui parțial de 14-4 la începutul sfertului secund. La pauză, formația antrenată de Laszlo Botond avea un avantaj de zece puncte (39-29), suficient cât să își asigure victoria, în ciuda faptului că gorjenii au câștigat sferturile 3 și 4 (16-14, 17-16).

Miercurea Ciuc a reușit să învingă Târgu Jiu chiar la punctul forte al gorjenilor și anume spațiul de 3 secunde. Astfel, harghitenii au marcat 42 de puncte din spațiul de 3 secunde, față de numai 28 pentru adversari. Totodată, Miercurea Ciuc a înscris 15 puncte pe contraatac, forțându-i pe gorjeni să comită 21 de turnovers.

Acest lucru se vede și în statistica celui mai important jucător al lui CSM Târgu Jiu, pivotul Kevin Allen, care a terminat meciul cu 15 puncte, 12 recuperări, dar și 7 turnovers și 7/14 din acțiune, pentru doar +14 la eficiență. Și Alin Borșa nu a avut prea multă eficiență, cu 8 puncte din 3/9 din acțiune și 9 recuperări, în timp ce Stefan Nikolic a înscris 14 puncte.

De partea cealaltă, cel mai bun om a fost Rait Laane, cu 17 puncte, 6 pase decisive și 5/7 din acțiune, în timp ce Dainius Chatkevicius a reușit un double-double, cu 19 puncte și 10 recuperări.

A fost a doua victorie pentru CSM Miercurea Ciuc în acest sezon, care ajunge astfel la 2 victorii și 10 înfrângeri, în timp ce CSM Târgu Jiu are un palmares de 2-8.

Din pricina absenței celor de la CSM Galați, CSM Miercurea Ciuc și-a încheiat participarea la acest turneu.

În schimb, CSM Târgu Jiu va evolua contra celor de la CSM Focșani vineri, de la ora 16:00, în direct pe canalul de youtube FRB Tv.

*foto: facebook Athletic Constanța

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!