Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari primește vizita lui CS Dinamo București în singurul meci televizat al rundei

CSO Voluntari primește vizita lui CS Dinamo București în singurul meci televizat al rundei

Vineri, 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, CSO Voluntari va primi vizita lui CS Dinamo București, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Inițial, acest joc trebuia să se desfășoare în Sala Dinamo, însă aceasta este indisponibilă, astfel că cele două grupări au convenit să facă o rocadă între tur și retur și să joace în Sala „Gabriela Szabo”.

CSO Voluntari și CS Dinamo București sunt vecine în clasamentul grupei A. Cu un bilanț de trei victorii și trei înfrângeri, trupa lui Sotiris Manolopoulos ocupă poziția a patra. În schimb, echipa lui Ainars Bagatskis are un meci mai puțin și, cu 3-2, se află pe locul cinci.

În runda precedentă, alb-albaștrii s-au impus cu scorul de 82 la 71 în fața lui SCM Timișoara, cei mai buni jucători fiind Kwamain Mitchell (23 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive) și Trevon Allen (16 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive).

După terminarea partidei, antrenorul lui CSO Voluntari a declarat că, în ciuda victoriei, este trist, din cauza accidentărilor cu care se confruntă elevii săi. Rămâne de văzut dacă o parte dintre aceștia s-au recuperat pentru confruntarea cu Dinamo.

Probleme de sănătate au și jucătorii oaspeților. Andre Jones și David Pătru sunt accidentați și nu au evoluat împotriva lui Rapid București, în timp ce Andrei Mandache, Ștefan Grasu și Sean Evans sunt suspecți de Covid-19.

Trupa din Ștefan cel Mare a pierdut confruntarea cu Rapid (82-68), după un ultim sfert excelent al giuleștenilor. Liderii lui Dinamo au fost Cortez Edwards (18 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive) și Sean Evans (18 puncte, 5 recuperări, 3 capace).

Din punct de vedere statistic, Voluntari stă mai bine la majoritatea capitolelor, Dinamo fiind în avantaj doar la procentajul aruncărilor de la distanță (31.2% - 35.3%), recuperări defensive (22.4 – 22.7) și intercepții (6.6 – 8.0).

Liderii gazdelor sunt Trevon Allen (15.2 puncte), Kwamain Mitchell (4.2 pase decisive) și Titus Nicoară (6.4 recuperări). De partea cealaltă, oaspeții îi au pe Sean Evans (6.3 recuperări), Cortez Edwards (4.3 pase decisive) și pe Andrei Mandache (14.7 puncte, 4.0 recuperări, 2.2 pase decisive).

Confruntarea dintre CSO Voluntari și CS Dinamo București va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 4 și pe Prima Sport 5.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!