Stiri Cupa României Masculin

Dinamo găzduiește în premieră un turneu de LNBM

Dinamo găzduiește în premieră un turneu de LNBM

În perioada 6-7 februarie, Sala Dinamo va găzdui un turneu din LNBM. Astfel, pe lângă clubul gazdă, CSM Galați, CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova vor face deplasarea în Capitală. 

Programul partidelor de la București

Sâmbătă (06.02)

Ora 16:00, CSM Târgu Jiu - SCM U Craiova – FRB TV (YouTube)

Ora 19:00, CSM Galați - Dinamo București – FRB TV (YouTube)

Duminică (07.02)

Ora 16:00, SCM U Craiova - CSM Galați – FRB TV (YouTube)

Ora 19:00, Dinamo București - CSM Târgu Jiu – FRB TV

Gazdele de la CS Dinamo București ocupă locul 8 în clasamentul la zi al LNBM cu 6-5 la general. Trupa din Ștefan cel Mare a început bine această ediție a competiției interne, însă în cadrul ultimului turneu a pierdut ambele întâlniri, cea cu ultima campioana a României CSM CSU Oradea și cea cu SCM Timișoara, o contracanditată la playoff. Pivotul echipei antrenate de Constantinides, Isaiah Armwood, este unul dintre cei mai atletici jucători ai competiției. Acesta contribuie cu 15,5 puncte, 8 recuperări și un capac în medie pe partidă. 

SCM U Craiova se situează pe locul 5 cu 7-4 la general. Cu ocazia turneului găzduit de Arena Antonio Alexe, oltenii au arătat din nou forma din Cupa României și au trecut de gazdele de la CSM, dar și de SCM Timișoara. Monyea Pratt este motorul formației lui Aco Todorov cu medii statistice de 10,5 puncte, 7,4 recuperări și 6,5 pase decisive. 

CSM Galați ocupă locul 13 cu 2-7 la general. Trupa antrenată de Florin Nini are câteva restanțe din cauza faptului că nu s-a prezentat la ultimul turneu din cauza cazurilor de Covid-19 la nivelul lotului de jucători. Totuși, echipa de pe malul Dunării a profitat de "pauză" și l-a înlocuit pe accidentatul  Davor Konjevic cu Drew Brandon, baschetbalist ce a mai reprezentat și în trecut orașul Galați pe vremea când clubul purta denumirea de Phoenix. 

CSM Târgu Jiu are 2-9 la general și este cu un loc mai sus decât CSM Galați. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu a cedat ultimele trei partide, două dintre ele în compania lui CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc, formații cu care, în teorie, trupa din județul Gorj se bate pentru un loc cât mai bun în clasament. Echipa din Târgu Jiu îl are în componența pe Kevin Allen, unul dintre cei mai eficienți jucători ai stagiunii 2020/2021 (22,5) cu medii statistice de 20,1 puncte, 10,5 recuperări și 1,6 pase decisive. 

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!