Stiri Cupa României Masculin

„Dragoste și baschet” - un material video realizat de U-BT despre viața în spatele cortinei

„Dragoste și baschet” - un material video realizat de U-BT despre viața în spatele cortinei

De multe ori, când ne uităm la meciuri de baschet, suntem așa de prinși de spectacolul de pe teren, de rivalitățile istorice, de lupta pentru titlu, încât uităm că, dincolo de maioul de jucător sau de costumul de antrenor, se află un om. Un om care, la fel ca noi, plânge, se bucură, are sentimente, trăiri, dorințe sau se confruntă cu diferite probleme.

Persoanele cele mai capabile să vorbească despre acest lucru sunt chiar membrii familiei, care îi văd pe sportivi și în alte contexte, nu doar pe teren. În această idee, echipa media a lui U-BT Cluj-Napoca a realizat un material intitulat Dragoste și baschet în care Catinca Silvășan, Smilte Petronyte și Desiree Richard au vorbit despre viața alături de partenerii lor.

Acestea au descris locul în care i-au întâlnit pe Mihai Silvășan, Donatas Tarolis și Patrick Richard, ce apreciază la ei, cum e programul familiei, ce se întâmplă după o victorie și cum reacționează după o înfrângere.

Spre exemplu, Desiree l-a văzut pentru prima oară pe Patrick la un meci din colegiu al acestuia, unde alături de colegele ei l-au tachinat de la început până la fluierul final. După încheiarea partidei, cei doi au vorbit la telefon timp de șapte ore până a ajuns Richard acasă.

În schimb, Smilte și Donatas au avut o lungă relație la distanță până când, în cele din urmă, baschetbalista lituaniancă a renunțat la cariera ei sportivă pentru a fi alături de prietenul ei. La finalul sezonului precedent, înainte de plecarea la aeroport, Donatas s-a pus în genunchi, i-a mulțumit pentru sacrificiile făcute și a cerut-o în căsătorie.

Catinca Silvășan l-a văzut pe soțul ei atât ca jucător, cât și ca antrenor și chiar l-a încurajat să accepte oferta venită în 2016 de a prelua banca tehnică a alb-negrilor, deși acum recunoaște că viața de antrenor e mai dificilă. „Înfrângerile sunt lecții, în fond și la urma urmei. După o înfrângere, stăm, plângem, jeluim, le ducem pe toate, după care hai să începem să vedem unde am greșit”, spune soția lui Mihai Silvășan în materialul realizat de U-BT.

De asemenea, Catinca, Smilte și Desiree au explicat și care sunt principiile care ar trebui să stea la baza unei relații și au enumerat activitățile pe care preferă să le facă împreună. Dragoste și baschet poate fi urmărit pe paginile de Facebook sau YouTube ale clubului clujean.

 

Sărbătorile și baschetul sunt cu totul speciale atunci când se trăiesc în familie. ❤️ Catinca Silvășan, Smilte Petronyte și Desirée Richard povestesc cum este viața atunci când dragostea întâlnește baschetul.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Monday, December 28, 2020

*foto: captură foto – Youtube/U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!