Stiri Cupa României Masculin

F8. Cum arată echipa ideală a semifinalelor Cupei României

F8. Cum arată echipa ideală a semifinalelor Cupei României

Sâmbătă, 17 februarie, în BTarena din Cluj-Napoca, s-au disputat semifinalele Cupei României. CS Rapid București a trecut de CSM Oradea, scor 63-61, după un coș decisiv al lui Sayeed Pridgett, în timp ce U-BT Cluj-Napoca a dominat duelul cu CSM Constanța: 92-67.

Iată care a fost echipa ideală a acestei faze:

Tudor Șomăcescu (Rapid București)

Fundașul trupei din Capitală a evoluat cu mult curaj, cu multă siguranță și a fost cel mai eficient jucător al alb-vișiniilor în semifinala cu Oradea. Șomăcescu a strâns 13 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și un indice al eficienței de +16. Jucătorul în vârstă de 18 ani a avut 2/3 din interiorul semicercului (66.7%) și 3/6 de la distanță (50%).

Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)

Căpitanul lui U-BT apare pentru a doua oară la acest turneu în echipa ideală, după ce a izbutit 12 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții în cele 21 de minute petrecute pe parchet în disputa cu CSM Constanța. Richard a fost fără ratare la nivelul aruncărilor de două puncte (3/3) și a avut 50% la aruncările de trei puncte (2/4), adunând 16 unități ale eficienței.

Cedric Henderson Jr. (CSM Constanța)

Henderson a fost cel mai bun jucător al Constanței în disputa cu U-BT, impresionând prin nivelul de combativitate arătat. Drept dovadă, sportivul american a avut 9 recuperări, dintre care 3 ofensive, și, cu 16 puncte, a avut +16 la eficiență. Henderson a avut 56% din interiorul semicercului (56%), 60% de la linia de libere (3/5), însă a ratat mult de la distanță (1/6 – 17%).

Donatas Tarolis (CSM Oradea)

În repriza a doua a primei semifinale, când situația a început să se complice pentru bihoreni, Tarolis a preluat inițiativa și a reușit mai multe acțiuni prin care echipa sa a stat aproape de adversari. Eforturile sale nu au fost răsplătite, însă lituanianul de 29 de ani a terminat cu 21 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și +23 la eficiență.

Andrija Stipanovic (U-BT Cluj-Napoca)

Pe lângă Richard, în echipa ideală se regăsește și celălalt veteran al „studenților”. Stipanovic a avut un meci în care a făcut de toate, astfel că statistica lui arată în felul următor: 13 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 6/7 din acțiune (86%) și un indice al eficienței de +21.

Finala Cupei României, disputată între U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București, are loc duminică, 18 februarie, în BTarena, și se va putea vedea, în direct, pe Digi Sport 4, Prima Sport 3 și pe FRB TV.

*foto: Bogdan Isailă/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!