Stiri Cupa României Masculin

Focșani, gazda unui nou turneu de LNBM

Focșani, gazda unui nou turneu de LNBM

În perioada 21-22 ianuarie, Sala Polivalentă din Focșani va găzdui două partide din LNBM. în condițiile în care CSM Galați nu participa la turneu din cauza cazurilor de Covid-19 înregistrate la nivelul lotului de jucători, CSM Miercurea Ciuc și CSM Târgu Jiu sunt singurele echipe care au efectuat deplasarea în județul Vrancea. 

Program 

Joi - 21 ianuarie 2021 

CSM Focșani vs CSM Galați – ora 16:00, AMÂNAT

CSM Miercurea Ciuc vs CSM Târgu Jiu – ora 19:00, FRB TV (YouTube)

Vineri - 22 ianuarie 2021

CSM Târgu Jiu vs CSM Focșani – ora 16:00, FRB TV (YouTube)

CSM Galați vs CSM Miercurea Ciuc – ora 19:00, AMÂNAT

Gazda turneului, CSM Focșani, are 2-9 la general. În cadrul ultimului turneu al LNBM, echipa din Vrancea a cedat partidele cu CSM Oradea și SCM Timișoara. Americanul Jimmie Taylor este cel mai prolific jucător al echipei antrenate de Petruț Mihai cu medii statistice de 17,4 puncte, 6,4 recuperări și 2,8 pase decisive pentru un indice la eficiență de 17,2 unități. 

CSM Târgu Jiu are 2-7 la general și vine după un turneu la Constanța în care a reușit să își treacă în cont a doua victorie stagională după ce a trecut de gazdele de la Athletic la capătul unei partide decise în ultimele secunde de joc. Jocul gorjenilor se bazează mult pe pivotul Kevin Allen, jucător care a adunat până în acest moment medii statistice de 20,3 puncte, 10,3 recuperări și 23,4 la eficiență. La ora actuală, Allen este cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al LNBM. 

Cu 1-10 la general, CSM Miercurea Ciuc ocupă locul 11 în clasamentul la zi al LNBM. Echipa din Harghita a pierdut ultimele 7 partide disputate. La ultimul turneu, Botond Laszlofy nu a putut conta pe Matevz Magusar și pe Miles Bowman, care cu medii statistice de 15,3 puncte și 7,6 recuperări este cel mai bun marcator și cel mai bun recuperator al echipei. 

*foto: facebook CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!