Stiri Cupa României Masculin

Lazar Djurovic, al doilea străin de la CSM Miercurea Ciuc

Lazar Djurovic, al doilea străin de la CSM Miercurea Ciuc

Lazar Djurovic este al doilea jucător străin care ajunge la CSM Miercurea Ciuc în această vară, după cum informează unitedhoops.ro.

În vârstă de 23 de ani, Djurovic măsoară 2.03 metri și este un jucător care poate evolua pe poziții 4-5. El s-a născut pe 18 octombrie 1997 la Doboj, Bosnia și Herțegovina.

Lazar Djurovic a petrecut două sezon în baschet universitar nord american la Dominican University.

Primul sezon profesionist l-a petrecut în Muntenegru la Teodot Tivat, chiar în stagiunea precedentă. El a avut 22 de partide în campionatul intern cu medii statistice de 12.4 puncte, 4.6 recuperări și 2.0 pase decisive. Djurovic a jucat 10 meciuri și în Liga Balcanică cu cifre de 12.4 puncte, 4.5 recuperări și 1.6 pase decisive.

CSM Miercurea Ciuc l-a mai transferat în această vară pe Mihajlo Bogdanovic. La capitolul jucători români, formația ciucană s-a înțeles cu Sebastian Ionescu și Nicolae Ciucă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!