Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard a semnat pe următoarele trei sezoane cu U-BT

Patrick Richard a semnat pe următoarele trei sezoane cu U-BT

La finalul săptămânii trecute, U-BT Cluj-Napoca a anunțat transferul lui Andrija Stipanovic și prelungirea contractului lui Karlo Zganec. Astăzi, 29 iunie, printr-un articol de pe u-bt.ro, clubul clujean anunță că Patrick Richard va juca în următorii trei ani în echipament alb-negru.

În sezonul 2019-2020, Richard a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga Națională, declarat MVP de către redacția noastră. Acesta a înregistrat medii de 17.1 puncte, 4.1 recuperări și 4.1 pase decisive, în Liga Națională, și 14.6 puncte, 4.7 recuperări și 4.9 pase decisive în FIBA Europe Cup.

Mai mult decât atât, baschetbalistul american a fost extrem de îndrăgit de către suporterii clujeni, fiind supranumit „Petrică”. De altfel, Richard a și fost protagonistul unei serii de videoclipuri, intitulată „Petrică în Ardeal”.

 

Petricã în Ardeal! Episodul 1 Binețea! Andrei Bălan Numai Universitatea Cluj Tudor Pintea Vlad Mihaila Patrick Richard #PetricãÎnArdeal

Posted by Adrian Resteman on Saturday, September 28, 2019

Așadar, conform canalelor de media ale lui U-BT, sportivul născut Lafayette va juca în următorii trei ani pentru echipa din Cluj-Napoca. Datorită acestei ocazii, pe pagina de Instagram a formației ardelene a apărut o poezie.

Azi îi zi de sărbătoare
Și venim c-o informare!
Nu-i deloc o veste mică:
Încă tri ani cu Petrică!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

În acest moment, lotul lui U-BT Cluj-Napoca este format din următorii jucători: Patrick Richard, Donatas Tarolis (neanunțat oficial), Andrija Stipanovic, Karlo Zganec, Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida. De asemenea, Dusko Vujosevic va continua să fie antrenorul coordonator al deținătoarei Cupei României.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    bun
    Si Cluj si Oradea isi arata intentiile.
    Pentru U BT, Petrica e un jucator exponential, e absolut normala confirmarea lui.
    Sunt foarte curios sa vad noul PG, sper sa aiba mai mult noroc decat au avut cu Curry, in sezonul recent incheiat.

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Petrica
    Devine roman?

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Nu numai straini !
    Sper sa aducem un fundas de clasa, dar pe langa straini, sa nu uitam de romani ! In lot la " veterani " il avem doar pe Kuti, ne mai trebuie neaparat cel putin inca un roman, eu as visa la Kris Richard, Oradea oricum il are pe Watson, daca-l ia si pe Kris, iar vor fi in avantaj . Dar sa fie clar, asta-i meritul lor, dar si managementul defectuos la noi la capitolul " romani " .

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020) Raspunde
  • uplifter :

    Cluj
    La sfârșitul sezonului trecut îmi doream sa se continue colaborarea cu Richard și Tarolis dintre străini. Ma bucur ca se și întâmplă asta.
    Rămâne de văzut care vor fi cei 2 jucători mici rămași sa vina. Ma aștept la un 1 cu pretenții și la un 2-3 asa zis jucător de echipa.

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    • U BT Cluj-Napoca CorvusCorax:

      Pozitia 1
      Nu m-ar surprinde deloc sa ramana si Johnson , una peste alta chiar si-a facut treaba si e si foarte bun pe faza defensiva

      cu 3 ani în urmă (30.06.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!