Stiri Juniori U14 Feminin

CN U14F - Crișul BC U Oradea și Dan Dacian s-au calificat în ultimul act al competiției

CN U14F - Crișul BC U Oradea și Dan Dacian s-au calificat în ultimul act al competiției

Dan Dacian București și Crișul BC U Oradea au ajuns în ultimul act al Turneului Final U14-feminin. 

În prima fază a întrecerii, echipa din capitală a câștigat grupa A, în timp ce tinerele baschetbaliste din Oradea au terminat neînvinse grupa B. 

Ambele semifinale ale turneului au fost extrem de echilibrate, Crișul s-a impus în fața gazdelor de la ACS Gladius Târgu Mureș, 56-55, la capătului unui meci dramatic, în timp ce ACS Dan Dacian a câștigat duelul cu CS Olimpia București, 59-53. 

Astfel, Dan Dacian București și Crișul BC U Oradea au avansat în finala competiției, iar ACS Gladius și CS Olimpia București se vor lupta pentru medalia de bronz. 

Programul finalelor: 

Finala mică 

Ora 14:00 Olimpia București - Gladius Tîrgu Mureș

Finala

Ora 16:30 Dan Dacian București - Crișul BC U Oradea

Toate rezultate înregistrate în cadrul Turneului Final al Campionatului Național U14 pot fi accesate în secțiunea Game Center a site-ului baschet.ro. 

*foto: facebook/ CS Gladius Tg-Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!