Stiri Juniori U14 Feminin

Lista echipelor înscrise în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori

Lista echipelor înscrise în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori

Federația Română de Baschet a publicat lista echipelor înscrise în Campionatele Naționale de juniori – ediția 2021/2022.

La fel ca în stagiunea precedentă, categoria U18 este cea în care s-au înregistrat cele mai multe înscrieri, 72 (52 la masculin și 20 la feminin). 

Noua categorie de vârstă, U19, nu a arătat un interes sporit din partea cluburilor și a adunat doar 16 înscrieri (8 la masculin și 8 la feminin). Totuși, mai multe decât categoria U20, care, la fel ca în fiecare an, este cea mai săracă în ceea ce privește numărul de echipe, 14 (9 la masculin și 5 la feminin). 

Lista integrală poate fi accesată AICI

Reamintim că în cadrul ultimei întâlniri a Consiliului Director perioada de transferuri pentru cluburile de juniori a fost prelungită până la 17 septembrie 2021.

*foto: facebook CSM 2007 Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!