Stiri Juniori U14 Feminin

Peste 100 de sportivi s-au pregătit în cadrul Programului Național de Selecție U14

Peste 100 de sportivi s-au pregătit în cadrul Programului Național de Selecție U14

Sportivii eligibili pentru categoria U14 masculin și feminin au participat în perioada 24-30 octombrie la o nouă acțiune din cadrul Programului Național de Selecție. Orașele Târgoviște (masculin) și Sfântu Gheorghe (feminin) au găzduit evenimentele.

Prima fază de pregătire s-a organizat în luna septembrie la Ploiești, programul fiind dedicat sportivilor născuți în anul 2008.

“Cei mai de perspectivă sportivi și sportive U14 din întreaga țară au participat la mai multe sesiuni de antrenamente specifice, care au urmat o linie metodică unică de pregătire centralizată, încercând să-și etaleze din nou calitățile native, dar mai ales să-și îmbunătățească abilitățile și bagajul de cunoștințe de tehnică individuală și de echipă”, notează frbaschet.ro.

În ceea ce privește numărul tinerilor prezenți, la acțiunea de la Sfântu Gheorghe au participat 56 de sportive. Cele mai multe baschetbaliste au provenit de la clubul Sepsi-SIC, 11 în total.

De pregătire s-au ocupat, după cum notează site-ul Federației Române de Baschet, antrenorii Laura Nițulescu, Norbert Kovasch, Cristina Ciocan Acea, Melania Kokovay, Florina Pora, Agnes Jakab și Paula Misăilă, alături de reprezentantul FRB Claudiu Fometescu.

Lista completă cu jucătoarele participante se găsește AICI.

La Târgoviște, pentru acțiunea dedicată băieților, au fost prezenți 50 de sportivi U14. ACS Dan Dacian București și CSU Sibiu au trimis cei mai mulți baschetbaliști, câte 6 fiecare.

Antrenorii prezenți în această acțiune de pregătire au fost Elena Stan, Alina Șerban, Flavius Lapuște, Flavius Tace, Eduard Vochin și David Karsai, FRB fiind reprezentată de Ioan Constantin.

Numele jucătorilor care au participat timp de o săptămână la Programul Național de Selecție U14 pot fi văzute AICI.

 

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!