Stiri Juniori U14 Feminin

S-a încheiat prima faza din cadrul Programului Național de Selecție U14

S-a încheiat prima faza din cadrul Programului Național de Selecție U14

S-a încheiat prima faza din cadrul Programului Național de Selecție U14.

Astfel, din cei 164 de sportivi care au fost prezenți la Trialul găzduit de terenurile din Parcul Municipal Ploiești Vest, colectivul tehnic format din 23 de antrenori români și coordonat de antrenorul grec Molyvdas Athanasios, au selectat 96 de tineri baschetbaliști în vederea continuării pregătirii. 

După trei zile de selecție, cei rămași vor continua antrenamentele pentru încă 5 zile, până pe data de 10 septembrie.

Listele cu sportivii selecționați: 

La masculin, clubul cu cel mai mare număr de sportivi rămași la Ploiești este Leii București (6). Topul este completat de două formații tot din Capitală, ACS Dan Dacian și Laguna București, ambele cu câte 5 jucători. 

La feminin, ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca conduce detașat, cu un număr de 7 baschetbaliste. Olimpia București completează topul, cu 5. 

*foto: Alina Cojocaru/ FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!