Stiri Juniori U14 Feminin

TF U14 Feminin - Gladius Târgu Mureș și Dan Dacian București au ajuns în finală

TF U14 Feminin - Gladius Târgu Mureș și Dan Dacian București au ajuns în finală

Gladius Târgu Mureș și Dan Dacian București s-au calificat în finala Campionatului Național U14 Feminin în urma victoriilor înregistrate în semifinalele Turneului Final de la București. Acestea le-au învins pe Rookies Oradea și CS Olimpia București.

Gladius a ajuns prima în finală, trecând la o diferență importantă în confruntarea cu Rookies Oradea. Gladius a câștigat primul, cel de-al treilea și ultimul sfert, în repriza secundă primind în total 24 de puncte și la final tabela a indicat 71-54.

Crina Teglaș a ieșit în evidență cu 30 de puncte, 12 intercepții și 11 recuperări, fiind cea mai bună jucătoare de pe parchet. De partea cealaltă, Camelia Diana Pop a totalizat 20 de puncte și 6 recuperări pentru Rookies.

Tot la o diferență importantă de puncte s-a încheiat și cea de-a doua semifinală, dintre Dan Dacian București și CS Olimpia București, prima formația reușind să marcheze minim 15 puncte în trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii. Dan Dacian București a trecut cu 59-44 și merge în finală fără să fi pierdut în acest sezon.

Eva Ioana Gavrilă a adunat 19 puncte și 10 recuperări pentru învingătoare, iar Carina Dănciulescu a replicat cu 18 puncte și 13 recuperări pentru Olimpia.

Duminică, 22 mai, au loc ultimele partide de la Turneul Final organizat la București, finala mică dintre Rookies Oradea și Olimpia București urmând să înceapă la ora 13.00, iar finala mare dintre Gladius Târgu Mureș și Dan Dacian București la ora 15.00.

*foto: YouTube Raptors Club Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!