Stiri Juniori U14 Feminin

TF U14F - ACS Dan Dacian a câștigat titlul de campioană națională

TF U14F - ACS Dan Dacian a câștigat titlul de campioană națională

ACS Dan Dacian București este noua campioană națională la U14 feminin. 

Tinerele baschetbaliste din Capitală au intrat în posesia medaliei de aur după ce au învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe în finala competiției, scor 50 la 40, la căpătul unui meci disputat, decis în mare parte pe parcursul sfertului 3, sfert în care ACS Dan Dacian și-a mărit avansul la peste 10 puncte. 

Înaintea marii finale s-a disputat finala mică a competiției, meci ce a pus față în față pe CSM Ploiești și Olimpia București. Partida s-a încheiat cu victoria echipei din Ploiești cu scorul de 49 la 26. 

În fine, în meciul de clasament, desfășurat tot în cursul zilei de astăzi, Rookies Oradea a învins CSS Craiova, cu scorul de 42 la 22. 

Clasament final

  1. Dan Dacian București 
  2. Sepsi Sfântu Gheorghe 
  3. CSM Ploiești 
  4. Olimpia București
  5. Rookies Oradea
  6. CSS Craiova
  7. Champions CSS Nr. 6 București

*foto: facebook Federația Română de Baschet/Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!