Stiri Juniori U14 Feminin

U13 feminin. CSȘ Brașovia pierde la masa verde meciul cu BC Sirius

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.10.2012

Comisia Centrală de competiții, clasificări, legitimări și transferări a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul Federației Române de baschet că BC Sirius Tg. Mureș a câștigat la masa verde (2-0) partida cu CSȘ Brașovia Brașov din cadrul primului turneu al CN U13 feminin.

Motivul luării acestei deciziei îl reprezintă faptul că antrenorul echipei CSS Brașovia nu a efectuat schimbarea obligatorie de jucători din sfertul 1, situație confirmată și de arbitrul principal Ionuț Morar.

În Regulamentului specific competiției se arată că:

Conform deciziei Biroului Federal din data de 21.06.2011, in CN U13, U14, U15 masculin si feminin se aplica regimul de schimbari obligatoriu astfel (regula 5+1):
• In primele doua sferturi echipele care au 12 jucatori, sunt obligate sa faca o singura inlocuire pe sfert. In primul sfert vor juca 5+1 jucatori, in sfertul al doilea vor juca ceilalti 5+1 jucatori.
• Pentru echipele care se prezinta la joc cu 11 jucatori, acestea vor efectua obligatoriu o inlocuire in sfertul 1 si vor juca cu ceilalti 5 jucatori fara inlocuire in sfertul doi.
• Pentru echipele care se prezinta la joc cu 10 jucatori, acestea vor juca cu cate 5 jucatori in fiecare sfert (1 si 2), neavand voie sa faca nici o inlocuire in primele doua sferturi.
• Pentru echipele care se prezinta la joc cu mai putin de 10 jucatori, acestea vor juca cu 5 jucatori in sfertul 1, iar in sfertul 2 cu restul de jucatori disponibili plus jucatorii necesari pana la completarea numarului de 5, cu jucatori nominalizati de catre antrenorul echipei adverse, dintre cei care au jucat in sfertul 1.
• In cazul descalificarii (5 greseli personale) sau accidentarii unuia sau mai multor jucatori in sferturile 1 si 2, dupa efectuarea schimbarii, se pot efectua schimbari numai cu jucatori indicati de catre antrenorul echipei adverse.

CSȘ Brașovia Brașov câștigase pe teren partida dispută pe 13 octombrie cu scorul 42 - 35.

Cele două echipe fac parte din seria 3 a CN U13 feminin, alături de CSM Târgoviște și CSȘ Sf. Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!