Stiri Juniori U14 Feminin

U14F - Crișul BC U Oradea este noua campioană a României

U14F - Crișul BC U Oradea este noua campioană a României

Crișul BC U Oradea a câștigat finala împotriva lui ACS Dan Dacian, 45-40 și este noua campioană a României la categoria U14 - feminin. 

La capătul unei partide destul de echilibrate, decisă în ultimul sfert, încheiat 8-2 în favoarea noii campioane, Ariana Moldovan a a fost desemnată cea mai bună jucătoare a ultimului act cu 18 puncte, 13 recuperări și 4 intercepții.

În replică, Marta Cârmaciu a replicat cu 19 puncte, 7 recuperări, 4 intercepții, 3 capace.

În finala mică a competiției, CS Olimpia București a dispus de ACS Gladius Târgu Mureș, scor 60-56 și și-a asigurat medalii de bronz. 

Clasamentului Campionatului Național U14 - feminin: 

Clasamentul final

  1. Crișul BC U Oradea
  2. Dan Dacian București
  3. Olimpia București
  4. Gladius Tîrgu Mureș
  5. Rookies Oradea
  6. Sportul Studențesc
  7. Leii București
  8. LPS Alba Iulia

Toate rezultate înregistrate în cadrul Turneului Final al Campionatului Național U14 pot fi accesate în secțiunea Game Center a site-ului baschet.ro. 

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!