Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Fans Magazin - Numărul 100

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.03.2012

După aproape șase ani de existență, CSU Fans Magazin, revista suporterilor sibieni, a ajuns și la ediția cu numărul 100. Pentru a marca acest eveniment, Asociația “Al 6-lea jucător”, cea care editează această revistă, le-a pregătit cititorilor un număr special, de 24 de pagini, în care aceștia pot regăsi multe lucruri foarte interesante. Acest număr va apărea cu ocazia meciului dintre CSU Sibiu și BC Timișoara, care se va disputa duminică, 25 martie, de la ora 19:45. Numărul 100 al revistei CSU Fans Magazin va fi distribuit gratuit în aproape toate sălile de baschet din România.

CSU Fans Magazin aniversează 6 ani de existență și 100 de apariții. Pentru a marca acest moment, Asociația Al 6-lea jucător lansează un concurs. Pe site-ul www.csufans.ro vor fi postate fotografii cu suporteri ai echipelor din țară. Votează poza cu suporterii echipei favorite şi poți câștiga, prin tragere la sorți, un weekend pentru două persoane all inclusive (cazare, 3 mese/zi, cheltuieli de transport) la Hotel Continental Forum din Sibiu sau Hotel Continental la Porțile de Fier (în cazul în care câștigătorul va fi sibian). În paginile acestui număr aniversar, președintele Asociației “Al 6-lea jucător”, Claudiu Hila, vorbește despre organizația pe care o conduce și proiectele pe care le-a derulat aceasta în cei șase ani de când a fost înființată. Puteți regăsi și o retrospectivă a celor mai bune ediții ale revistei, printre care cea editată cu ocazia recordului “72 de ore de baschet. Marea provocare” sau a All Star Game-ului din 2011, care a coincis cu aniversarea a 40 de ani de existență a clubului CSU Sibiu. Regulamentul concursului poate fi găsit AICI.

Veți mai putea citi în paginile revistei un remember al recordului stabilit acum aproape 5 ani la Sibiu, material scris chiar de unul dintre artizanii acelei performanțe. Atunci, un grup de tineri au jucat baschet non-stop nu mai puțin de 80 de ore, recordul fiind omologat de către World Records Academy. Veți regăsi și două articole interesante despre proiectele Asociației “Al 6-lea jucător”, precum “Promovarea baschetului în școli”, care a împlinit recent 5 ani de existență, “Zilele baschetului sibian” sau “Amplasarea de panouri de baschet în oraș”. Tot pentru acest număr special, 13 jucători de la formațiile prim-divizionare, printre care și Octavian Popa-Calotă sau Milos Markovic, care au evoluat în trecut și la Sibiu, au acceptat să le vorbească fanilor despre obiectivele echipelor lor în acest sezon, dar și despre evoluțiile lor personale. Nu puteau lipsi din paginile revistei nici acum, la ceas aniversar, articolele deja obișnuite despre NBA, Euroligă sau baschet autohton. Adrian Popa semnează un articol interesant despre Jim Trelease, studentul american care a înregistrat sfertul al patrulea al meciului de legendă dintre Philadelphia Warriors și New York Knicks din 1962, în care Wilt Chamberlain a reușit să marcheze nu mai puțin de 100 de puncte, Adrian Micinic ne prezintă cele mai bune opt echipe ale acestui sezon al Euroligii masculine, în timp ce Adrian Voinescu face o analiză pro și contra a modificării anunțate de Federația Română de Baschet, aceea de a elimina obligativitatea prezenței unul jucător român pe teren începând din sezonul următor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!