Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Siriscevic: "CSM e o echipă bună, dar cred că noi suntem peste ei şi vom învinge"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
09.04.2012

foto: fortaviola.ro

Timişorenii se pregătesc intens pentru primele meciuri din play-off. Alb-violeţii o vor întâlni în sferturi pe CSM Bucureşti, despre care spun că e o echipă periculoasă. Croatul Ivan Siriscevic crede însă că bănăţenii sunt favoriţi şi că acum trebuie să demonstreze că sunt printre cei mai bun din campionat.

Am muncit mult în prima parte a sezonului ca să ajungem aici. CSM e o echipă bună, dar cred că noi suntem peste ei şi vom învinge. Ne-am recuperat, suntem cu toţii apţi şi acum trebuie să arătăm de ce suntem în topul echipelor din România. Am învins CSM-ul de fiecare dată şi sper să o facem din nou şi acum. Noi ne pregătim ca şi cum ei ar avea echipa completă. Cred că suntem favoriţi. Avem avantajul terenului propriu. Sper să învingem în 3 meciuri, dar le vom lua pe fiecare în parte. Încă nu ne gândim aşa departe.

Primul joc dintre cele două formaţii va avea loc miercuri, de la ora 18:00, la Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!