Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kuti și Tarolis, apți de joc pentru Turneul 13 al LNBM

Kuti și Tarolis, apți de joc pentru Turneul 13 al LNBM

Donatas Tarolis și Nandor Kuti vor reveni în angrenajul lui U-BT Cluj-Napoca cu ocazia Turneului 13 din LNBM. 

Lituanianul nu a mai jucat niciun meci oficial de la partida cu CSM Galați din 27 martie. Pivotul a adunat în acest sezon medii statistice de 13,3 puncte, 4,4 recuperări și 1,4 pase decisive și este un jucător de baza în rotația gândită de Mihai Silvășan pentru acest sezon, mai ales în condițiile în care Karlo Zganec a suferit o nouă accidentare gravă

De partea cealaltă, Kuti, component al naționalei României, revine pe parchet după o pauză de aproximativ 6 luni. Cel mai vechi jucător din actualul lot al lui U-BT a fost operat cu succes după ce a suferit o recidivă la fractura de stres. Kuti nu a apucat să debuteze în acest sezon de LNBM, dar a participat la turneul preliminar al Cupei României, unde în trei partide a adunat medii statistice de 7.3 puncte, 3.7 recuperări și 2 pase decisive. 

La conferința de presă premergătoare turneului găzduit de Cluj-Napoca, Mihai Silvășan a vorbit despre modul în care îi va folosi pe cei doi jucători. În prima partida, U-BT se va duela cu marea rivală, BC CSU Sibiu, astăzi, 25 aprilie, de la ora 21:00. 

*foto: facebook/ U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!