Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noul sezon eSport Arena Streetball are la start vedete din LNBM

Mihai Iordan

Mihai Iordan
28.08.2020

Noul sezon eSport Arena Streetball are la start vedete din LNBM

Campionatul de baschet 3x3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball a început în această săptămână și are programate fazele finale ale primului turneu sâmbătă și duminică. Meciurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Sport Arena Streetball.

Doi dintre jucătorii care se pregătesc pentru noul sezon din Liga Națională masculină, Vlad Moldoveanu (CSO Voluntari) și Alin Andrieș (SCM U Craiova) vor evolua și în competiția online.

Fost lider al echipei naționale și unul dintre cei mai prolifici jucători români din ultimele două decenii, Moldoveanu este un pasionat al jocurilor pe consolă. El s-a înscris în competiția pentru Xbox One și a avut o primă rundă liberă, calificându-se direct pe tabloul optimilor. Vlad s-a înscris cu userul RealImpaler41 și va juca primul meci sâmbătă, de la ora 15.30.

Andrieș, component al naționalei României de baschet 3x3 cu care a participat în 2018 atât la campionatele mondiale cât și la cele europene, evoluează în competiția pentru PS4. Acesta evoluează cu userul Peskarov și a trecut deja de două tururi, 21-17 cu AndreiMarioNBA în Last64 și 21-19 cu ChOlOwIz12345 în Last32.

Pe tabloul optimilor, Alin Andrieș va juca primul meci duminică, de la 14.20 cu userul The Blinders.

Meciurile vor fi transmise în direct pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, iar cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei, inclusiv un Playstation 4, prin tragere la sorți.

Campionatul eSport Arena Streetball este susținut de către Raiffeisen Bank și Mastercard și organizat cu sprijinul Tissot, Grid, Aqirys, Marvo și 2K Sports.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!