Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
02.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Brooklyn Nets și Washington Wizards. Brooklyn Nets se află pe locul 8 în clasamentul conferinței de est, ultima poziție ce asigură calificarea în playoff, în timp ce Washington Wizards se află pe locul 9, la 6 victorii distanță de adversara sa, astfel pentru Washington Wizards victoria este obligatorie în această seară pentru a mai păstra șanse la calificarea în playoff. Atât Brooklyn Nets, cât și Washington Wizards vin după o înfrângere. Cei de la Brooklyn Nets au pierdut 118-128 împotriva celor de la Orlando Magic, în timp ce adversara sa s-a vazut învinsă de către Phoenix Suns, scor 112-125. De asemenea, ambele echipe sunt măcinate de absențe pentru această partidă. Brooklyn Nets nu se va putea baza pe Kevin Durant, Kyle Irving, Spencer Dinwiddie, DeAndre Jordan, Nicolas Claxton, Wilson Chandler și Taurean Prince, iar Jamal Crawford este incert. De cealaltă parte, Washington Wizards nu va putea conta pe serviciile lui Bradley Beal, Davis Bertans, Garrison Mathews și bineînțeles, John Wall, în timp ce Gary Payton este incert pentru această partidă. La fel ca în precedenta partidă disputată de Brooklyn Nets, considerăm că Joe Harris va reuși cel puțin 13 puncte în această dispută, pronostic cotat la 1.50 de către SuperBet.

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Memphis Grizzlies și San Antonio Spurs. Memphis Grizzlies se află pe poziția a 8-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce San Antonio Spurs se află în acest moment pe locul 10. Pentru Memphis Grizzlies este o bună oportunitate de a se distanța atât de San Antonio Spurs, cât și de ocupanta locului 9, Portland Trail Blazers. Memphis Grizzlies vine după o înfrângere spectaculoasă împotriva celor de la Portland Trail Blazers, înfrângere venită în overtime, scor 135-140. De cealaltă parte, San Antonio Spurs a reușit să se impună împotriva celor de la Sacramento Kings cu 129-120. În ceea ce privesc jucătorii indisponibili pentru această partidă, Memphis Grizzlies nu se va putea baza pe Tyus Jones și Justise Winslow, în timp ce San Antonio Spurs nu-i va avea pe parchet în această seară pe LaMarcurs Aldridge, Trey Lyles, Bryn Forbes, iar Marco Belinelli și Patty Mills sunt incerți pentru această confruntare. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori pe parcursul acestui sezon, iar scorul este de 2-1 în favoarea celor de la Memphis Grizzlies. De asemenea, credem că aceștia pornesc favoriți în această seară, iar victoria lor(overtime inclus) este cotată de SuperBet la 1.55.

Una din partidele interesante din această seară o reprezintă confruntarea dintre Phoenix Suns și Dallas Mavericks. Phoenix Suns se află pe locul 13 al conferinței de Vest, la 5 victorii distanță de ultimul loc ce asigură prezența în playoff, astfel aceștia trebuie să trateze toate partidele rămase ca un “must win”. Primul pas după această pauza competițională a fost făcut cu dreptul, aceștia au reușit să treacă de Washington Wizards, scor 125-112. De cealaltă parte, Dallas Mavericks a suferit o înfrângere dureroasă, o partidă în care au scăpat victoria printre degete împotriva celor de la Houston Rockets, scor 149-153. Ca aspecte pozitive în această partidă pentru Mavericks, găsim prestațiile excelente ale lui Kristaps Porzingis, autor a 39 de puncte și 16 recuperări și ale lui Luka Doncic care a reușit un triple double, 28 puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive. Phoenix Suns nu se va putea baza în această partidă pe Kelly Oubre, în timp ce Aron Baynes și Jalen Lecque sunt considerați incerți. Pentru Dallas Mavericks nu vor putea evolua în această seară Willie Cauley-Stein, Dwight Powell, Jalen Brunson, Courtney Lee, iar Kidd-Gilchrist este incert. În ceea ce privește rezultatele directe din acest sezon dintre cele două adversare, victoriile sunt impărțite, asta după ce fiecare a reușit să își câștige partida din deplasare. Considerăm ca Dallas Mavericks pornesc cu prima șansă în această confruntare, însă Phoenix Suns va face tot posibilul pentru a obține un rezultat pozitiv în această seară pentru a-și putea menține șansele la playoff, astfel considerăm că handicapul de 9.5 puncte în favoarea celor de la Phoenix(nu vor pierde la mai mult de 9 puncte) are șanse foarte mari de reușită. Pentru acest pronostic, SuperBet ne oferă o cotă de 1.45.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

22:30

Boston Celtics – Portland Trail Blazers

1.65

16

2.50

01:00

Orlando Magic – Sacramento Kings

1.80

15

2.25

03:30

Houston Rockets – Milwaukee Bucks

2.50

16

1.65

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI

*foto: Tom Pennington/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!