Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
01.09.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

În această noapte are loc partida decisivă dintre Denver Nuggets și Utah Jazz. Ascendentul moral este de partea celor de la Denver Nuggets, formație care a revenit de la 1-3 în această serie, cu Jamal Murray și Nikola Jokic aflați în mare formă. De cealaltă parte, în această serie, s-au evidențiat Donovan Mitchell și Jordan Clarkson. Se anunță a fi din nou o partidă foarte disputată, partidă în care totuși o vedem pe Denver Nuggets pornind cu prima șansă, iar pentru o victorie(overtime inclus) a acestora, SuperBet pune la dispoziție o cotă de 1.88.

Cealaltă confruntare care are loc în această noapte este cea dintre Toronto Raptors și Boston Celtics. În prima partidă a acestei serii, Boston Celtics a reușit să treacă de formația canadiană cu 112-94. Jayson Tatum și Marcus Smart au avut câte 21 de puncte, în timp ce pentru Toronto Raptors, lider la acest capitol a fost Kyle Lowry cu 17 puncte. Cei de la Celtics au fost aproape la toate capitolele peste cei din Toronto, cei din urmă fiind mai buni doar la mingi pierdute și intercepții. De asemenea, cele două formații s-au întâlnit de cinci ori în acest sezon, iar în patru din acestea, Boston Celtics a câștigat duelul recuperărilor. Credem că o vor face și în această seară, iar pentru acest tip de pariu, SuperBet oferă o cotă de 1.60.

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!