Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
04.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Sacramento Kings și Dallas Mavericks. Sacramento Kings se află pe poziția a 12-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce adversara sa, se situează pe locul 7. Deși mai păstrează șanse pentru accederea în playoff, Sacramento Kings nu a convins deloc de la reluarea campionatului și s-au văzut învinși atât de către San Antonio Spurs cât și de Orlando Magic. Tot două înfrângeri au și Dallas Mavericks, însă venite în urma unui OT cu Houston Rockets, partidă pe care au avut-o în mână și un meci pierdut la o posesie în fața celor de la Utah Jazz.  Pentru această partidă, Sacramento Kings nu se va putea baza pe Marvin Bagley, iar Alex Len este incert. Dallas Mavericks nu va putea beneficia de serviciile lui Jalen Brunson, Willie Cauley-Stein și Dwight Powell, în timp ce Kidd-Gilchrist este incert. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, iar Dallas Mavericks a reușit să-și adjudece două dintre acestea. Considerăm că cei de la Dallas Mavericks pornesc cu prima șansă și în această seară, astfel SuperBet ne oferă o cotă de 1.47 pentru victoria acestora.

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre LA Clippers și Phoenix Suns. LA Clippers se află pe poziția secundă în clasamentul conferinței de vest, iar Phoenix Suns se situează pe locul 13, la 4 victorii distanță de ultimul loc ce asigură calificarea în playoff. LA Clippers a arătat foarte bine în ultima partidă disputată, 126-103, împotriva celor de la New Orleans Pelicans, iar Paul George și Kawhi Leonard au reușit 28 respectiv 24 de puncte. De cealaltă parte, Phoenix Suns a reușit o victorie foarte importantă care îî păstrează vii speranțele de a prinde un loc în playoff. Aceștia au reușit să treacă de Dallas Mavericks, scor 117-115. Pentru această partidă, LA Clippers nu va conta pe serviciile lui Montrezl Harrell, în timp ce Lou Williams este incert. De cealaltă parte, Phoenix Suns nu va beneficia nici în această seară de ajutorul lui Kelly Oubre, iar Jalen Lecque este incert. LA Clippers și Phoenix Suns s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, iar avantajul meciurilor directe este în favoarea celor de la Clippers, 2-1. Deși Phoenix Suns este una din surprizele plăcute de la reluarea campionatului, credem că LA Clippers sunt o nucă prea tare pentru aceștia, iar cota oferită de SuperBet pentru o victorie la cel puțin 5 puncte diferență este 1.42.

O altă confruntare care ne-a atras atenția pentru această seară este cea dintre Milwaukee Bucks și Brooklyn Nets. Milwaukee Bucks este liderul conferinței de est, în timp ce Brooklyn Nets se află pe ultima poziție ce asigură calificarea în playoff, însă are un avans mai mult decât liniștitor față de locul 9. Se prevede a fi o partidă fără istoric deoarece pe lângă absențele din tabăra lui Brooklyn Nets cu care ne-am obișnuit și anume: Kevin Durant, Kyrie Irving, Spencer Dinwiddie, DeAndre Jordan, Wilson Chandler și Nicolas Claxton, în această partidă nu vor evolua nici cei mai în formă jucători de care dispunea Brooklyn Nets în acest moment, Chris LeVert, Joe Harris și Jarrett Allen. Astfel, misiunea celor de la Brooklyn Nets devine practic imposibilă. Considerăm că Milwaukee Bucks va câștiga această partidă fără probleme, iar SuperBet ne propune o cotă de 1.50 pentru o victorie a lui Milwaukee Bucks la o diferență de cel puțin 14 puncte.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

01:00

Indiana Pacers – Orlando Magic

1.85

15

2.15

01:30

Miami Heat – Boston Celtics

2.50

15

1.67

04:00

Portland Trail Blazers – Houston Rockets

2.65

15

1.60

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

*foto: fadeawayworld.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!