Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
05.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre San Antonio Spurs și Denver Nuggets. San Antonio Spurs se află pe poziția a 10-a în clasamentul conferinței de vest, la 3 victorii distanță de locul 8, ultimul loc ce asigură calificarea în playoff, în timp ce Denver Nuggets ocupă locul al 3-lea. San Antonio Spurs s-a văzut învinsă în ultima partidă, pe final de meci, în fața celor de la Philadelphia 76ers, scor 130-132. Tot de un meci echilibrat au avut parte și Denver Nuggets care au reușit să treacă de Oklahoma City Thunder, în prelungiri, 121-113. Pentru această partidă, Gregg Popovich nu va conta pe serviciile lui LaMarcus Aldridge, Trey Lyles și Bryn Forbes, iar Marco Belinelli este incert. De cealaltă parte, Denver Nuggets nu-i va avea pe parchet pe Will Barton, Gary Harris și Vlatko Cancar, în timp ce Jamal Murray este incert. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, iar câștig de cauză au avut Denver Nuggets, scor 127-120. Credem că și această confruntare va fi bogată în puncte, astfel SuperBet ne oferă o cotă de 1.55 ca în această partidă să se dea minim 224 de puncte.

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Orlando Magic și Toronto Raptors. Orlando Magic se află pe poziția a 8-a, în timp ce Toronto Raptors ocupă poziția secundă a clasamentului conferinței de est. După 2 victorii, în cele din urmă a venit și prima înfrângere pentru Orlando Magic de la reluarea campionatului, 109-120, împotriva celor de la Indiana Pacers. De cealaltă parte, Toronto Raptors a trecut cu 107-103 de Miami Heat, asta după ce în prealabil au reușit să învingă și LA Lakers cu 107-92. Orlando Magic nu se va putea baza în această întâlnire pe Michael Carter-Williams, Al-Farouq Aminu și Jonathan Isaac. Patrick McCaw este incert pentru Toronto Raports pentru această partidă. Scorul direct între cele două formații în acest sezon este de 3-0 în favoarea celor de la Toronto Raptors. Toronto Raptors are ce mai bună defensivă din cadrul conferinței de est, de asemenea, 200 este numărul maxim de puncte reușite în confruntările directe dintre cele două, astfel cota de 1.55 oferită de SuperBet pentru ca în această partidă să se dea mai puțin de 226 de puncte devine una atractivă.

Această seară se încheie cu partida dintre Boston Celtics și Brooklyn Nets. Boston Celtics este ocupanta poziției a 3-a în clasamentul conferinței de est, în timp ce Brooklyn Nets se află pe locul al 7-lea și este foarte aproape de a-și asigura calificarea în playoff. Boston Celtics vine după o înfrângere, 106-112, în fața celor de la Miami Heat. În schimb, Brooklyn Nets, a reușit prima mare surpriză în ‘bula’ din Orlando. Deși nu s-au putut baza pe Kyrie Irving, Spencer Dinwiddie, DeAndre Jordan, Wilson Chandler, Nicolas Claxton, Chris LeVert, Joe Harris, Jarrett Allen, aceștia au reușit să treacă de Milwaukee Bucks cu 119-116. Jucătorii menționați mai devreme nu vor evolua nici în această seară împotriva celor de la Boston Celtics. În ciuda surprizei reușite în ultima partidă, este greu de crezut că vor reuși o alta surpriză la o distanță de numai 24 de ore, mai ales că vor întâlni una din cele mai bune echipe ale conferinței de est. Considerăm ca Boston Celtics pornesc cu prima șansă, iar o victorie la cel puțin 5 puncte diferență este cotată de către SuperBet la 1.48.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

21:30

Utah Jazz – Memphis Grizzlies

1.65

16

2.50

23:00

Washington Wizards – Philadelphia 76ers

6.20

18

1.17

01:30

Los Angeles Lakers – Oklahoma City Thunder

1.47

16

3.10

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI

foto: Vaughn Ridley/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!