Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
06.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Sacramento Kings și New Orleans Pelicans. Sacramento Kings ocupă poziția a 13-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce New Orleans Pelicans se află pe locul 10, la 3 victorii distanță de Memphis Grizzlies, formație ce se află pe ultima poziție ce asigură calificarea în playoff. De la reluarea campionatului, Sacramento Kings a suferit 3 infrângeri din tot atâtea dispute, în timp ce New Orleans Pelicans a reușit o victorie, chiar în ultima partidă, 109-99 împotriva celor de la Memphis Grizzlies. Sacramento Kings nu se va putea baza pe Marvin Bagley, în timp ce New Orleans Pelicans îi are ca indisponibili pe Darius Miller și Josh Gray. Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată în acest sezon, iar câștig de cauză au avut cei din New Orleans, scor 117-115. Sacramento Kings nu a convins deloc de la reluarea campionatului, astfel considerăm că această partidă este o oportunitate excelentă pentru cei din New Orleans de a se apropia de cei de la Memphis Grizzlies. SuperBet ne oferă o cotă de 1.53 ca New Orleans Pelicans să câștige această partidă(este inclus si overtime-ul în această cotă).  

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Dallas Mavericks și Los Angeles Clippers. Dallas Mavericks se află pe locul 7 în clasamentul conferinței de vest, în timp ce Los Angeles Clippers se situează pe poziția secundă. De la reluarea campionatului, ambele formații au un bilanț de o victorie și două înfrângeri. Un aspect pozitiv pentru formația din Dallas îl reprezintă pofta de joc pe care au arătat-o Luka Doncic și Kristaps Porzingis, însă prestațiile acestora n-au putut să aducă victoria decât împotriva celor de la Sacramento Kings. În această confruntare, Dallas Mavericks nu se va putea baza pe serviciile lui Willie Cauley-Stein, Jalen Brunson și Dwight Powell, în timp ce Seth Curry este incert. De cealaltă parte, LA Clippers nu-i va putea folosi pe Patrick Beverley și Montrezl Harrell. Cele două adversare s-au întâlnit de 2 ori în acest sezon, iar ambele partide au fost câștigate de LA Clippers. În cele două partide directe jucate până acum, s-au dat 213 respectiv 217 puncte. De asemenea, de la reluarea competiției, cu excepția partidei dintre Houston Rockets și Dallas Mavericks, în celelalte partide în care au evoluat fie Dallas Mavericks, fie Los Angeles Clippers, nu s-au dat mai mult de 232 de puncte. SuperBet ne oferă o cotă de 1.55 ca în această partidă să nu se dea mai mult de 235 de puncte.

Una din partidele interesante din această seară ce au loc în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Phoenix Suns și Indiana Pacers. Phoenix Suns este fără doar și poate surpriza plăcută de la reluarea campionatului, aceștia au obținut 3 victorii din tot atâtea partide disputate, victorii obținute împotriva unor adversari precum LA Clippers sau Dallas Mavericks. De cealaltă parte, Indiana Pacers este și ea una din echipele care n-a cunoscut înfrângerea în ‘bula’ din Orlando de la reluarea campionatului. Phoenix Suns se află la 3 victorii distanță de ultimul loc ce asigură calificarea în playoff, loc ocupat în acest moment de Memphis Grizzlies, formație ieșită complet din formă, care are nu mai puțin de 6 înfrângeri în ultimele 7 partide. Pentru Indiana Pacers calculele sunt mult mai simple întrucât aceștia și-au asigurat deja un loc în playoff. Pentru această partidă, jucătorii indisponibili ai lui Phoenix Suns sunt Aron Baynes, Kelly Oubre și Elie Okobo. Indiana Pacers nu-l va avea în continuare pe Domantas Sabonis, iar Goga Bitadze și Malcolm Brogdon sunt incerți. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, Indiana Pacers reușind să câștige pe terenul celor de la Phoenix Suns, scor 112-87. În acest sezon, jucătorul celor de la Indiana Pacers, Aaron Holiday a înregistrat medii de 9.7 puncte, 3.4 pase decisive și 2.3 recuperări în 24.1 minute petrecute pe parchet, însă de la reluarea acestui campionat, acesta a petrecut în medie aproape 35 de minute pe parchet, perioadă în care a înregistrat o medie de 14.6 puncte/meci, astfel limita de a reuși cel puțin 10 puncte oferită de către SuperBet este mai mult decât tentantă. Acest tip de pariu este cotat la 1.47.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

23:00

Milwaukee Bucks – Miami Heat

1.27

18

4.50

03:00

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers

2.60

14

1.65

04:00

Houston Rockets – Los Angeles Lakers

2.10

15

1.90

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

foto: Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!