Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
09.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Oklahoma City Thunder și Washington Wizards. Oklahoma City Thunder se află pe poziția a 5-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce Washington Wizards, aflată pe poziția a 10-a în clasamentul conferinței de est, este prima echipă aflată în ‘bula’ din Orlando care nu mai are nicio șansă de calificare în playoff. Aceștia au pierdut toate partidele de la reluarea campionatului. De cealaltă parte, OKC are un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri, inclusiv o victorie împotriva celor de la LA Lakers. OKC nu se va putea baza în această dispută pe Steven Adams, Dennis Schroder, Mike Muscala și Isaiah Roby, în timp ce Washington Wizards, nu se va putea baza în continuare pe John Wall, Bradley Beal, Davis Bertans, Garrison Mathews și Gary Payton. Considerăm că OKC pornește ca favorită în această partidă, atât prin prisma faptului că Washington Wizards nu se va putea baza în continuare pe cei mai importanți jucători de care dispune, cât și din cauză că formația din Washington nu mai are nicio șansă de a accede în playoff. O victorie a celor de la OKC la o diferență de cel puțin 6 puncte are o cotă de 1.48 în oferta celor de la SuperBet. De menționat este faptul că cei de la Washington Wizards au pierdut toate partidele din Orlando la o diferență de cel puțin 8 puncte.

Una din partidele interesante din această seară ce au loc în ‘bula’ din Orlando este cea dintre New Orleans Pelicans și San Antonio Spurs. Această partidă reprezintă un must win pentru ocupantele pozițiilor a 11-a, respectiv a 12-a în clasamentul conferinței de vest. Ambele se află la 3 victorii distanță de ocupanta locului 8, ultimul loc ce asigură calificarea în playoff, Memphis Grizzlies, formație ce va întâlni în această seară pe cei de la Toronto Raptors. În ceea ce privesc jucătorii indisponibili pentru această partidă, formația din New Orleans stă mai bine la acest capitol, singurul jucător absent pentru această confruntare fiind Darius Miller. De cealaltă parte, San Antonio Spurs nu-i va putea folosi pe LaMarcus Aldridge, Trey Lyles și Bryn Forbes. Unul din cei mai în formă jucători pe care îi are San Antonio Spurs de la reluarea campionatului este Rudy Gay. Acesta a înregistrat în cele 5 partide disputate în ‘bula’ din Orlando, medii de 18.6 puncte. Revenim la pariul nostru preferat când vine vorba de partidele celor de la San Antonio Spurs, astfel considerăm ca Rudy Gay va reuși cel puțin 13 puncte în această partidă. Pentru acest pronostic, SuperBet oferă o cotă de 1.50.

O altă confruntare care are loc în această seară este cea dintre Sacramento Kings și Houston Rockets. Sacramento Kings cu o victorie în cele 5 partide disputate până acum în ‘bula’ din Orlando se află pe poziția a 13-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce Houston Rockets se situează pe poziția a 4-a. Pentru această partidă, Sacramento Kings nu se va putea baza pe serviciile lui Marvin Bagley, iar Kent Bazemore și Richaun Holmes sunt incerți. Pentru Houston Rockets, Eric Gordon, David Nwaba și Thabo Sefolosha vor lipsi cu siguranță în această dispută, iar Russell Westbrook și Bruno Caboclo sunt considerați incerți. Cele două formații s-au întâlnit de 2 ori pe parcursul acestui sezon, acestea împărțindu-și victoriile. În ciuda bilanțului negativ de la reluarea campionatului, Sacramento Kings are câțiva jucători care au ieșit în evidență în ‘bula’ din Orlando. Unul din aceștia este De’Aaron Fox, jucător cu medii de 21 de puncte/meci în acest sezon, care însă în Orlando a înregistrat în cele 5 partide disputate până acum, medii de 26.2 puncte/meci. Considerăm că acesta va reuși să-și atingă cel puțin media din acest sezon de NBA, așadar SuperBet oferă o cotă de 1.60 ca De’Aaron Fox să reușească cel puțin 21 de puncte în această confruntare.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

21:00

Toronto Raptors – Memphis Grizzlies

1.40

16

3.45

00:00

Boston Celtics – Orlando Magic

1.40

16

3.45

01:30

Portland Trail Blazers – Philadelphia 76ers

1.65

15

2.45

04:00

LA Clippers – Brooklyn Nets

1.10

19

9.60

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

foto: AP Photo/David J. Phillip

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!